-10%

Ležaj Atos lux

44.980 рсд

Ležaj pogodan za dnevne sobe sa manjom kvadraturom, pravilnih ivica, obogaćen metalnim nogarima. Obaranjem naslona od njega nastaje funkcionalan ležaj za spavanje.

Sedište i naslon ležaja izradjeni su od sirove iverice, na koju je postavljen poliuretanski sundjer debljine 130 mm, presvučeni štofom mikrofiber, štepanim u kombinaciji sa poliuretanskim sundjerom debljine 10mm. Kutija ležaja izradjena od oplemenjene iverice (univer B/B), presvučena koflinom i štofom (mikrofiber). Drveni klizači za kutiju izradjeni od bukove gradje. Elementi kutije spajani iver vijkom, univerzalnim vijkom uz upotrebu lepka za drvo i klamarica. Sa donje strane kutije postavljeni trouglasti PVC podmetači. Maska ležaja uradjena od sirove iverice, presvučene koflinom i štofom (mikrofiber).
Sa donje strane maske postavljene su metalne nogare. Kretanje sedišta po kutiji vrši se pomoću točkića f30mm. Naslon ležaja je spojen sa kutijom šarkom KV 100x60x2mm i univerzalnim vijkom 4x35mm. Jastuci za ležaj izradjeni od štofa (mikrofiber) šivenim u kombinaciji sa reteksom, punjeni mlevenim sunđerom.

Površina za spavanje 195 x 140 cm.
Dodatne informacije: pu pena, obaranje naslona, prostor za odlaganje.

Dimenzije

195 x 90 x 90 cm

Boja

,

Mehanizam

Grof mehanizam

Rok isporuke

30 dana

Možda će vam se svideti