Lepota je u kvalitetu, a kvalitet u Geppettu

Geppetto salon nameštaja

Salon nameštaja Geppetto za kupce je otvorio svoja vrata 2014. godine.

Iza imena Geppetto stoji duga porodična tradicija pravljenja nameštaja. Geppetto je, kao što znamo, onaj koji od ideje i običnog crteža, na papiru stvara život. Upravo je to i naš cilj, da viziju dizajnera pretvorimo u stvarnost. Da menjamo okolinu i prilagođavamo se okolnostima, jer nas one, na kraju, dobrim delom i definišu. Da ideja postanje opipljiva stvar, upravo zato i takvo ime. Iz ljubavi prema obradi drveta i izrade nameštaja izrodila se ideja o plasiranju naših proizvoda na tržište.

Od samog početka se vodimo idejom da kada se spoje ljubav, trud, zalaganje i posvećenost, kvalitet ne može da izostane. Bavimo se izradom i prodajom nameštaja različitih stilova, a izrađenog u saradnji sa vrhovnim stručnjacima u oblasti arhitekture i dizajna, kao i radnicima sa velikim iskustvom u oblasti obrade drveta.

Posedujemo sopstvenu visoko opremljenu radionicu, dok dostavu i montiranje vršimo na teritoriji čitave zemlje. U našoj ponudi, koju možete da pogledate na našem sajtu ili u samom salonu, možete naći kompletan nameštaj za spavaću sobu, dečiju sobu, trpezariju ili dnevni boravak.

Takođe, možete odabrati neki komad nameštaja po svom ukusu, jer imamo veliki izbor različitih dezena i materijala u sklopu naših mnogobrojnih kolekcija. U ponudi su i stolice, stolovi, komode, vitrine, ugaone garniture, ležajevi, dvosedi, trosedi, čiji su garantovani kvalitet, ali i pristupačnost ono što nas izdvaja od drugih.