O nama

Iza imena Đepeto stoji duga porodična tradicija pravljenja nameštaja.  Đepeto je, kao što znamo, onaj koji od običnog crteža, ideje, na papiru stvara život. Upravo je to i cilj, da viziju dizajnera, i svakog drugog ko se tako oseća, pretvorimo u stvarnost. Da menjamo okolinu, i okolnosti jer nas, na kraju, one dobrim delom i definišu. Da ideja postane opipljiva stvar, upravo zato i takvo ime.

U proizvodnji nameštaja i dekoracije, uređenju enterijera, eksterijera  sarađivali smo i sarađujemo sa velikim brojem arhitekata i dizajnera.  Od skoro smo se odvažili da sa nekolicinom njih krenemo u proizvodnju sopstvene kolekcije nameštaja.  Naravno, ne odustajemo od toga da odgovorimo i na svaki konstruktivan zadatak koji se stavi pred nas. Nezavisno od izazova trudimo se i trudićemo se da ostanemo profesionalni i kvalitetni, jednostavno dostojni sebi i svom dosadašnjem radu u koji je uloženo beskonačno truda i ljubavi.

Osim što posedujemo savremenu numeričku (CNC) mašinu, kompletnu stolarsku radionicu, mali i kvalitetan tim ljudi, ono što nas razlikuje od drugih je dinamičnost, prilagodljivost i pristupačnost. Spemni  smo da odgovorimo svakom zadatku, svejedno da li je  to tradicionalni aspekt ili tehnološki potpuno inovativan, bilo da je ručno pravljenje nameštaja, uređenje enterijera kafe-barova, privatnih, sakralnih i drugih objekata za različite namene.
U izradi različitih dekorativnih predmeta često se susrećemo sa dekoracijom koja je vezana za osvetljenje, poput lampi, lustera, drvenih dekorativnih panela i drugih stvari, pa otud interesovanje i za izradu 3D slova, svetlećih reklama i drugih predmeta vezanih za svetlost.

Kada je u pitanju uređenje enterijera, ukoliko znate šta hoćete, tu smo odgovorimo na vaše želje i napravimo onako kako ste zamislili, sa druge strane ako nemate idejno rešenje, nudimo vam, da sa svojim saradnicima, koji su školovani i iskusni dizajneri, uz moguće smernice, osmislimo i dizajniramo vaš prostor.

Pogledajte naš PORTFOLIO.