O nama

salon namestaja Geppetto

Iza imena Đepeto stoji duga porodična tradicija pravljenja nameštaja.  Đepeto je, kao što znamo, onaj koji od običnog crteža, ideje, na papiru stvara život. Upravo je to i cilj, da viziju dizajnera, i svakog drugog ko se tako oseća, pretvorimo u stvarnost. Da menjamo okolinu, i okolnosti jer nas, na kraju, one dobrim delom i definišu. Da ideja postane opipljiva stvar, upravo zato i takvo ime.

U proizvodnji nameštaja i dekoracije, uređenju enterijera, eksterijera  sarađivali smo i sarađujemo sa velikim brojem arhitekata i dizajnera.  Od skoro smo se odvažili da sa nekolicinom njih krenemo u proizvodnju sopstvene kolekcije nameštaja.  Naravno, ne odustajemo od toga da odgovorimo i na svaki konstruktivan zadatak koji se stavi pred nas. Nezavisno od izazova trudimo se i trudićemo se da ostanemo profesionalni i kvalitetni, jednostavno dostojni sebi i svom dosadašnjem radu u koji je uloženo beskonačno truda i ljubavi.

Osim što posedujemo savremenu numeričku (CNC) mašinu, kompletnu stolarsku radionicu, mali i kvalitetan tim ljudi, ono što nas razlikuje od drugih je dinamičnost, prilagodljivost i pristupačnost. Spemni  smo da odgovorimo svakom zadatku, svejedno da li je  to tradicionalni aspekt ili tehnološki potpuno inovativan, bilo da je ručno pravljenje nameštaja, uređenje enterijera kafe-barova, privatnih, sakralnih i drugih objekata za različite namene.
U izradi različitih dekorativnih predmeta često se susrećemo sa dekoracijom koja je vezana za osvetljenje, poput lampi, lustera, drvenih dekorativnih panela i drugih stvari, pa otud interesovanje i za izradu 3D slova, svetlećih reklama i drugih predmeta vezanih za svetlost.

Kada je u pitanju uređenje enterijera, ukoliko znate šta hoćete, tu smo odgovorimo na vaše želje i napravimo onako kako ste zamislili, sa druge strane ako nemate idejno rešenje, nudimo vam, da sa svojim saradnicima, koji su školovani i iskusni dizajneri, uz moguće smernice, osmislimo i dizajniramo vaš prostor.

Pogledajte naš PORTFOLIO.