Prikaz 1–12 od 16 rezultata

Geppetto ormari učiniće da vaša soba zrači organizacijom i stilom! Kategorija ormara i plakara na našem web sajtu pruža vam izvanredan izbor funkcionalnih i estetski privlačnih rešenja za vaše potrebe skladištenja odeće i drugih predmeta.

Geppeto – Unikatni i funkcionalni ormari i plakari

Bilo da vam treba ormar za spavaću sobu, dečiju sobu ili plakar predsoblje, kod nas ćete pronaći raznolike opcije koje zadovoljavaju svaki ukus i budžet.

Naša ponuda ormara za sobe je neuporediva. Bez obzira da li preferirate klasičan ili moderni dizajn, kod nas ćete pronaći ormar koji će se savršeno uklopiti u enterijer vaše sobe. Naši ormari su prostrani i dizajnirani tako da pruže dovoljno prostora za odlaganje i sortiranje odeće. Sa našim višenamenskim ormarima, organizacija garderobe postaje jednostavna i efikasna.

Geppetto kvalitet

Pored praktičnosti, kvalitet je jedan od ključnih faktora koje uzimamo u obzir prilikom odabira ormara za našu ponudu. Naši ormari su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji garantuju dugotrajnost i stabilnost. Bezbednost je takođe od suštinske važnosti, posebno kada su u pitanju dečije sobe.

Zato vam nudimo posebne plakare za decu koji su dizajnirani sa pažnjom prema detaljima poput zaobljenih ivica, kako bi pružili sigurno i bezbedno okruženje za vaše mališane.

Ormani i plakari na Akciji

Geppeto akcijska ponuda ormara i plakara pruža vam mogućnost da pronađete visokokvalitetne proizvode po pristupačnim cenama. Često nudimo sniženja na ormariće za decu i odrasle, tako da možete iskoristiti sjajne popuste i akcije i pritom ne kompromitovati kvalitet.

Naši dugotrajni garderobni ormani su idealan izbor za one koji žele izdržljivost bez obzira na cenu.

Garderoberi za decu

Otkrijte naš asortiman gardarobera za decu koji su dizajnirani da prate njihov rast i promene potreba. Sa našim prilagođenim ormarima, možete izabrati boje, dodatke i unutrašnju organizaciju koja odgovara individualnim potrebama vašeg deteta. Naši stabilni plakari su posebno konstruisani za dugotrajnu upotrebu, pružajući vam mir i sigurnost.

Otkrijte našu izuzetnu kolekciju

Geppeto vam ponosno predstavlja svoju široku paletu unikatnih i funkcionalnih ormara i plakara. Sa posebnom pažnjom posvećenom kvalitetu, estetici i praktičnosti, naša kolekcija će zadovoljiti sve vaše potrebe za skladištenjem i organizacijom. Otkrijte izuzetnu selekciju koja uključuje:

Klizni plakar od hrasta sa ogledalom: ovaj prefinjeni klizni plakar od hrasta kombinuje prirodnu lepotu drveta sa modernim dizajnom. Elegantno ogledalo na vratima dodaje prostornost i funkcionalnost, dok unutrašnje pregrade omogućavaju lako sortiranje i organizaciju vaše garderobe. Ovaj plakar je savršen spoj stila i praktičnosti.
Klizni plakar od oraha sa ogledalom: Izrađen od visokokvalitetnog oraha, ovaj klizni plakar unosi toplinu i luksuz u vaš prostor. Ogledalo na vratima omogućava vam da se s lakoćom doterate i proverite svoj izgled pre izlaska. Sa glatkim kliznim vratima, ovaj plakar je idealan izbor za one koji žele maksimalno da iskoriste prostor.Naš klizni ormar odnosno klizni plakar sa ogledalom predstavlja izvanredno rešenje za skladištenje i organizaciju vaše garderobe. Uz svoj elegantan dizajn i praktičnost, klizni ormar sa ogledalom nudi niz prednosti koje će vas oduševiti:
Prostorna iskoristivost: Klizni ormar je savršen izbor za prostorno ograničene prostore. Umesto tradicionalnih vrata koja se otvaraju prema spolja, klizni ormar koristi klizni mehanizam koji omogućava vratima da se kreću paralelno sa ormarom. Ovo znači da vam neće biti potrebno dodatno prostora za otvaranje vrata, što vam omogućava da maksimalno iskoristite prostor u sobi.
Estetski izgled: Klizni ormar sa ogledalom unosi element elegancije i stilizovanosti u vaš prostor. Ogledalo na vratima ormana ne samo da vam omogućava da se doterate i proverite svoj izgled, već i optički proširuje prostor i donosi svetlost u sobu. Ovo je posebno korisno u manjim prostorima, gde klizni ormar sa ogledalom može stvoriti osećaj prostranosti i svetlosti.
Praktičnost i funkcionalnost: Klizni mehanizam vrata omogućava vam jednostavan pristup celom sadržaju ormara, bez potrebe za pomeranjem ostalih predmeta. Takođe, klizni ormar sa ogledalom često dolazi sa unutrašnjim pregradama, policama i šipkama za veš, omogućavajući vam da organizujete svoju garderobu na način koji vam najviše odgovara.
Ušteda vremena: Zbog praktičnog kliznog mehanizma, klizni ormar sa ogledalom omogućava vam brz pristup vašoj odeći i aksesoarima. Ne morate gubiti vreme pomerajući vrata ili tražeći odeću po ormaru. Sve što vam je potrebno je na dohvat ruke, čime se olakšava i ubrzava vaše jutarnje spremanje.
Estetski doprinos: Klizni ormar sa ogledalom donosi dodatnu dozu sofisticiranosti i luksuza u vaš dom. Bez obzira da li ga postavite u spavaću sobu, predsoblje ili bilo koji drugi prostor, klizni ormar sa ogledalom će uneti eleganciju i stil.

Četvoroklrilni plakar od rezbarenog medijapana

U našem asortimanu naći ćete i četvorokrilni plakar od rezbarenog medijapana sa stilski profilisanim lajsnama: ovaj izuzetno rafinirani plakar je pravo umetničko delo. Rezbareni medijapan sa stilski profilisanim lajsnama donosi notu elegancije i klasičnog šarma u vašu sobu. Četvorokrilni ormar se ističe po nekoliko ključnih aspekata, a jedan od njih je prostranost.
Jedna od glavnih prednosti četvorokrilnog ormara u odnosu na klizni je veći prostor za skladištenje i organizaciju garderobe. Četiri krila ormara omogućavaju vam više prostora za vešalice, police, fiokice i druge dodatke za organizaciju. Ova prostranost omogućava da garderoba bude uredno organizovana i lako dostupna, bez potrebe za gužvanjem ili preklapanjem.

Četvorokrilni ormar pruža vam mogućnost da imate jasno odvojene sekcije za različite vrste odeće, obuće i aksesoara. Možete lako rasporediti odeću prema kategorijama ili sezoni, što olakšava pronalaženje željenog komada u trenutku kada vam je potreban. Ova organizacija doprinosi preglednosti, a istovremeno štedi vreme koje bi inače proveli tražeći pravu odeću među pretrpanim prostorom kliznog ormara.

Dodatno, četvorokrilni ormar pruža mogućnost da prilagodite unutrašnju konfiguraciju prema svojim potrebama. Možete lako dodati dodatne police, vešalice ili fiokice prema svojim zahtevima za skladištenje. Ova prilagodljivost omogućava vam da maksimalno iskoristite prostor ormara i prilagodite ga vašim specifičnim potrebama.

Garderober ili plakar za dečiju sobu, dvokrilni sa fiokama: naša kolekcija uključuje i garderobere i plakare posebno dizajnirane za dečije sobe. Dvokrilni plakar sa fiokama pruža dovoljno prostora za odlaganje odeće, igračaka i ostalih dragocenosti. Front i korpus elemenata izrađeni su od visokokvalitetnog univera, a zaobljene ivice sa kantovanom ABS trakom doprinose bezbednosti i estetici.

Ormari opremljeni soft close parkama

Svi naši ormari, gardaroberi i plakari su opremljeni soft close šarkama za tiho zatvaranje, što omogućava zatvaranje krila ormara bez napora i u tišini. Bez obzira na to koliko često otvarate i zatvarate svoje ormare, nećete osećati nelagodnost zbog buke. Osim toga, naši proizvodi imaju podesive nožice koje se mogu nivelisati na neravnim površinama, obezbeđujući stabilnost i ravnotežu.

Moderan dizajn po povoljnim cenama

Posetite našu veb stranicu i istražite našu kvalitetnu ponudu garderobnih ormana. Naći ćete moderne dizajne, dostupne po akcijskim cenama, koji će uneti eleganciju i stil u vaš prostor.

Sve naše akcijske cene su pristupačne i povoljne za vaš budžet, zato iskoristite našu akcijsku ponudu i pronađite idealno rešenje za organizaciju svoje garderobe. Naša stručna ekipa stoji vam na raspolaganju da pomogne u odabiru i pruži sve informacije koje su vam potrebne. Neka vaši ormari budu simbol kvaliteta, stila i funkcionalnosti!

Za kraj

Geppeto kombinuje vrhunski dizajn, izdržljivost i funkcionalnost kako bi vaši ormani i plakari bili prava investicija za vaš dom. Nudimo vam najbolji izbor unikatnih i funkcionalnih ormara i plakara koji će ispuniti sve vaše zahteve. Uz Geppeto, organizacija i stil su u savršenoj harmoniji.