Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

 • Akcija!

  Daktilo stolica C-804A

  Originalna cena je bila: 16.460 RSD.Trenutna cena je: 14.820 RSD.

  Ergonomska radna stolica,kvalitetna i udobna.
  Anatomski naslon pruža maksimalnu udobnost prilikom korišćenja.
  Modernog dizajna i visokog kvaliteta izrade pogodna je za učenike, studente ili zaposlene u kompanijama.
  Dostupna u zelenoj i plavoj boji.

 • Akcija!

  Daktilo stolica C-804D

  Originalna cena je bila: 14.610 RSD.Trenutna cena je: 13.150 RSD.

  Ergonomska radna stolica,kvalitetna i udobna.
  Anatomski naslon pruža maksimalnu udobnost prilikom korišćenja.
  Modernog dizajna i visokog kvaliteta izrade pogodna je za učenike, studente ili zaposlene u kompanijama.

 • Akcija!

  Kancelarijska fotelja 6158

  Originalna cena je bila: 31.820 RSD.Trenutna cena je: 28.640 RSD.

  Kancelarijska fotelja crne boje lako uklopiva u svaki enterijer.
  Anatomski naslon pruža prijatan i udoban rad u poslovnom prostoru.
  Tapacirani rukonasloni pružaju veću udobnost.
  Nosivost do 120kg.

 • Akcija!

  Kancelarijska fotelja 8243H

  Originalna cena je bila: 20.160 RSD.Trenutna cena je: 18.150 RSD.

  Anatomski naslon pruža maksimalnu udobnost i prijatan rad u kancelariji.
  Modernog dizajna, kvalitetna ergonomska kancelarijska fotelja.
  Nosivost do 120kg.

Dobrodošli u Geppetto, vašu destinaciju za vrhunske kancelarijske stolice i fotelje. U našoj širokoj ponudi pronaći ćete sve što vam je potrebno za stvaranje udobnog i produktivnog radnog okruženja.

Naša posvećenost kvalitetu, udobnosti i funkcionalnosti čini nas najboljim izborom za vaše potrebe.

Visok kvalitet po pristupačnim cenama

Jedan od najvažnijih faktora pri odabiru kancelarijske stolice je cena. U Geppettu razumemo važnost pristupačne cene, zato smo tu da vam ponudimo povoljne opcije.

Naš asortiman kancelarijskih stolica nudi visok kvalitet po pristupačnim cenama. Sa nama, možete pronaći najbolje kancelarijske stolice po konkurentnim cenama na tržištu.

Širok asortiman robe

Naša široka selekcija vam omogućava da pronađete savršenu stolicu ili fotelju koja će zadovoljiti vaše potrebe za udobnošću i podrškom.

Naš cilj je da vam pružimo kvalitetne proizvode koji će vam omogućiti da radite efikasno i bez nepotrebnih bolova ili nelagodnosti.

Ergonomija je ključna kada je u pitanju izbor kancelarijskih stolica. Zato vam nudimo širok spektar ergonomskih stolica koje su posebno dizajnirane da podrže vaše telo tokom dugotrajnog sedenja.

Naša kolekcija uključuje kancelarijske stolice za leđa, stolice za konferencijske sale i stolice za direktorske kancelarije. Sve naše stolice dolaze sa podešavanjem visine, omogućavajući vam da prilagodite stolicu prema vašim individualnim potrebama.

Udobnost je naš prioritet

Naša udobna kancelarijska stolica pruža podršku i olakšava dugotrajno sedenje. Takođe imamo udobne kancelarijske fotelje sa naslonom za ruke koje pružaju dodatnu podršku i komfor tokom radnog dana.

Nudimo kancelarijske stolice i fotelje visokog kvaliteta koje su izrađene sa izdržljivom konstrukcijom. Naša pažljivo odabrana selekcija proizvoda garantuje dugotrajnost i pouzdanost.

Mi verujemo u kvalitet, zbog čega sarađujemo samo sa renomiranim proizvođačima kako bismo osigurali vrhunski nameštaj za vašu radnu sredinu.

Pravilan izbor kancelarijske stolice igra ključnu ulogu u očuvanju zdravlja i dobrobiti tokom radnog dana. Bez obzira da li radite od kuće ili u poslovnom okruženju, provedete značajan deo vremena sedeći za radnim stolom.

Evo zašto je važno odabrati pravu kancelarijsku stolicu i kako to utiče na vaše zdravlje:

Udobnost i podrška: Pravilno dizajnirana kancelarijska stolica pruža udobnost i podršku tokom sedenja. Ergonomski oblikovane stolice prilagođavaju se vašem telu, podržavajući prirodne zakrivljenosti kičme i omogućavajući pravilno držanje tela.

To smanjuje pritisak na kičmu, sprečava bolove u leđima i umor mišića.

Prevencija povreda: Nepravilno postavljena stolica može dovesti do brojnih zdravstvenih problema. Dugotrajno sedenje u neergonomskom položaju može izazvati bolove u leđima, vratu, ramenima, kao i probleme poput ukočenosti zglobova i napetosti mišića.

Pravilno podešena kancelarijska stolica pruža podršku kičmi, smanjuje pritisak na zglobove i mišiće, čime se smanjuje rizik od povreda.

Produktivnost i koncentracija: Udobna radna stolica ima direktni uticaj na vašu produktivnost i koncentraciju. Kada se osećate udobno i podržano, možete se bolje fokusirati na svoje zadatke i obaviti ih efikasnije. Poboljšana produktivnost rezultira boljim rezultatima i zadovoljstvom na poslu.

Cirkulacija i energija: Loša cirkulacija može biti posledica nepravilnog sedenja i pritiska na određene delove tela. Pravilno dizajnirana kancelarijska stolica omogućava pravilan protok krvi, što poboljšava cirkulaciju i održava optimalnu energiju tokom radnog dana.

Bolja cirkulacija takođe doprinosi smanjenju osećaja umora i oticanja nogu.

Mentalno zdravlje: Vaše mentalno zdravlje takođe može biti pogođeno nepravilnim izborom kancelarijske stolice. Neudobnost i bolovi mogu izazvati stres, napetost i smanjenu koncentraciju. Sa pravilno odabranom stolicom, možete se osećati opuštenije i udobnije, što doprinosi boljem mentalnom blagostanju i smanjenju stresa.

Evidentno je da odabir prave kancelarijske stolice ima izuzetno važnu ulogu u očuvanju zdravlja tokom radnog dana. Ergonomski dizajnirane stolice pružaju udobnost, podršku i prevenciju povreda.

Udobnost i podrška koje pruža prava stolica poboljšavaju produktivnost, koncentraciju, cirkulaciju, energiju i mentalno zdravlje. Investiranje u pravu kancelarijsku stolicu je investicija u vaše zdravlje i dobrobit tokom radnog veka.

Pratite naše akcijske cene

Kod nas možete pronaći i akcijske cene kancelarijskih stolica. Redovno nudimo kancelarijske stolice na akciji, omogućavajući vam da ostvarite dodatne uštede prilikom kupovine.

Takođe, imamo povoljne cene kancelarijskih fotelja koje će zadovoljiti vaš budžet, bez žrtvovanja kvaliteta ili udobnosti.

Stolice u našoj ponudi su ergonomske radne stolice visokog kvaliteta, koje su prilagođene vašem udobnosti i dobrobiti. Ove stolice su idealne za učenike, studente i zaposlene u kompanijama, pružajući im podršku i udobnost tokom dugih perioda sedenja.

Naša široka ponuda obuhvata i kancelarijske stolice za višečasovno sedenje, jer verujemo da je vaša udobnost i produktivnost ključna.

Naše kancelarijske stolice su oblikovane prema telu

Jedna od ključnih karakteristika naših kancelarijskih stolica je anatomski naslon koji pruža maksimalnu udobnost prilikom korišćenja. Naslon je oblikovan prema prirodnim krivinama kičme, obezbeđujući optimalnu podršku za donji deo leđa.

Ovo pomaže u održavanju pravilnog položaja tela i smanjenju napetosti u leđima tokom radnog dana.

Moderan dizajn kancelarijskih stolica

Osim udobnosti, ove stolice imaju i moderne dizajne koji će se uklopiti u bilo koji radni prostor. Visokokvalitetna izrada stolice obezbeđuje trajnost i dugotrajnu upotrebu.

Metalna hromirana baza sa točkićima omogućava laku pokretljivost stolice, što je posebno korisno u radnim okruženjima koja zahtevaju često menjanje pozicija.

Gasni mehanizam za spuštanje i podizanje stolice omogućava vam jednostavno podešavanje visine prema vašim potrebama. Ovo je posebno korisno jer omogućava svakom korisniku da prilagodi stolicu svojoj visini i preferencijama.

Izradjene od kvalitetnih materijala

Ove stolice su tapacirane kvalitetnim materijalima u vidu dekorativne tkanine ili eko kože. Ovi materijali ne samo da pružaju udobnost, već su i lako održavajući, što olakšava čišćenje i održavanje higijene.

Uz sve ove specifikacije, prednosti ovih stolica su višestruke. Pružajući udobnost, podršku i prilagodljivost, ove stolice poboljšavaju radno iskustvo i produktivnost.

Smanjujući stres i napetost u telu, omogućavaju vam da se fokusirate na svoje zadatke i obavljate ih sa većom efikasnošću.

Ergonomske radne stolice

Naše  ergonomske radne stolice su pravi izbor za sve koji cene udobnost, kvalitet i funkcionalnost. Uz svoje moderne dizajne i personalizovane podešavanja, ove stolice su savršen dodatak vašem radnom prostoru.

Investirajte u stolicu koja će vam pružiti podršku tokom radnog dana i poboljšati vaše radno iskustvo.

Možete kupiti online

Kada birate kancelarijske stolice i fotelje, izaberite Geppetto. Naša online prodavnica nudi povoljne cene, kvalitetne proizvode i udobnost koju zaslužujete.

Ne žrtvujte kvalitet i udobnost, već pružite sebi vrhunski nameštaj za vašu radnu sobu. Geppetto je vaš pouzdan partner u pronalaženju idealnih kancelarijskih stolica i fotelja za sve vaše potrebe.