Prikazani svi od ukupno 9 rezultata

 • Abbracci ugaona garnitura

  Abbracci

  Abbracci sofu karakterišu meke linije i savremena estetika. Naslon i sedalni deo, bogato obložen HR penom, stvara povezanost sa naslonima za ruke, što dodatno povećava osećaj komfora i udobnosti. Zahvaljujući modularnom dizajnu, Abbracci sofa nudi fleksibilne konfiguracije, uključujući linearne, ugaone opcije, kao i verziju sa ležajem za noge.

 • Alfa

  Alfa

  Fotelja Alfa sa nagnutim naslonom oslanja se na metalne noge. Detalji su krojeni po meri, kao što su šavovi jastuka i sedišta i obogaćuju ovu svedenu i jednostavnu fotelju, dostupnu u koži ili štofu.

 • AlicudiAlicudi 1

  Alicudi

  Alicudi je fotelja sa savremenim dizajnom, pažljivo osmišljena sa savršenim proporcijama i ergonomskim linijama kako bi se uklopila u svaki stil i prostor. Alicudi je dostupna u štofu ili koži i u tri verzije: sa metalnim nogama, rotirajuća ili sa drvenim nogama.

 • Ambra 3Ambra 2

  Ambra

  Ambra sofa pruža savršen balans između elegancije i udobnosti, čineći je idealnim izborom za Vaš dom. Ručno podesivi nasloni omogućavaju vam da pronađete najudobniji položaj za odmor i relaksaciju. Otkrijte savršen balans elegancije i udobnosti sa Ambra sofom i transformišite vaš dnevni boravak u oazu luksuza i stila. Garnitura je modularna, što znači da možete…

 • Berte 2Berte 3

  Berte

  Berte karakteriše elegancija krojena po meri, model je bogat pažljivo odabranim detaljima kao što su ukršteni šavovi na naslonu za glavu i naslonima za ruke i dupli bočni šavovi koji naglašavaju njegov obim. Model Berte je dostupan u verzijama od štofa ili kože, sa metalnim nogama i mogućnošću transformacije zahvaljujući recliner mehanizmu sa dva motora…

 • Borg 1Borg 2

  Borg

  Borg je model koji je poznat zbog svoje savremenosti. Osnova mu je savršen balans između forme i funkcionalnosti, elegancije i praktičnosti. Udobnost je njegova glavna prednost, naglašena geometrijskim šavovima, a glavni dodatak je mehanizam za sedišta i podešavanja naslona za ruke i naslona za glavu.

 • Genesi 1Genesi 2

  Genesi

  Genesi garnitura pruža izvanredan osećaj udobnosti i elegancije. Opremljena je naprednim sistemom sa dva električna motora, Genesi garnitura nudi mogućnost individualnog podešavanja sedišta i naslona za glavu. Ovaj inovativni recliner dizajn omogućava vam da prilagodite garnituru prema vašim potrebama, pružajući vrhunsku podršku i udobnost u svakom trenutku. Garnitura je modularna, što znači da možete da…

 • SacaiSacai 3

  Sacai

  Sacai karakteriše fleksibilna, dinamična i pop estetika sofe. Posebno se izdvaja zbog svoje modularnosti koja omogućava mnogobrojne konfiguracije, prilagođavajući se različitim potrebama korisnika. Sedište I naslon od memorijske pene garantuje izuzetnu udobnost. Moguć je odabir boje.

 • SpigaSpiga 1

  Spiga

  Model Spiga karakterišu duboki šavovi na sedištu I naslonu, kao i nagibni naslon i nagnuti nasloni za ruke koji povećavaju udobnost. Zahvaljujući modularnom dizajnu, Spiga sofa nudi fleksibilne konfiguracije, uključujući linearne, ugaone opcije.