Ugaona garnitura Brisel

Osim što je ugaona Brisel modularna, ona ima mnogobrojne prednosti u odnosu na druge ugaone garniture. Ispuna garniture je val opruga. Ima podesiv naslon za glavu. Može da bude fiksna, a može da ima i nemački lift mehanizam i kutiju za odlaganje posteljine. Na vama je da izaberete štof i boju.

Od 102.730 RSD
modularna ugaona garnitura brisel

Najprodavanija ugaona garnitura
u 2023. godini ⭐

Brisel je modularna ugaona garnitura, što znači da imate slobodu da kombinujete različite elemente  i prilagodite dimenzije ugaone garniture, kao i da izaberete željeni materijal i boju.

U ponudi su sledeći elementi: dvosedugaotrosedprodužena fotelja i fotelja.

Imate mogućnost da kombinujete dvosed i lenjivac (265 x 190 cm), ili možete odabrati, na primer, dvosed, ugao i trosed (315 x 265 cm), ili čak dvosed, ugao, trosed i produženu fotelju (390 x 365 cm).

Takođe, postoji opcija poručivanja i i veće ugaone garniture ukoliko je to potrebno.

modularna ugaona garnitura brisel

Prednosti ugaone brisel

Osim što je ugaona Brisel modularna, ona ima mnogobrojne prednosti u odnosu na druge ugaone garniture. Ispuna garniture je val opruga. Ima podesiv naslon za glavu. Vi birate štof i boju. Može da bude fiksna, a može da ima i nemački lift mehanizam i kutiju za odlaganje posteljine. Na vama je da izaberete.

Pogledajte video prezentaciju ugaone garniture Brisel​

Komentari naših kupaca

Ovo su samo neki od komentara naših zadovoljnih kupaca koji su pronašli savršen komfor uz naše proizvode. Pridružite se mnogima koji su već kupili nameštaj u našem salonu Geppetto.

Poručite online ili posetite naš salon nameštaja