Otkrijte savršenu
garnituru za vaš dom

najprodavanija ugaona garnitura u 2023. godini ⭐

Modularna ugaona garnitura Brisel

Brisel je modularna ugaona garnitura, što znači da imate slobodu da kombinujete različite elemente  i prilagodite dimenzije ugaone garniture, kao i da izaberete željeni materijal i boju.

U ponudi su sledeći elementi: dvosed, ugao, trosed, produžena fotelja i fotelja.

Imate mogućnost da kombinujete dvosed i lenjivac (265 x 190 cm), ili možete odabrati, na primer, dvosed, ugao i trosed (315 x 265 cm), ili čak dvosed, ugao, trosed i produženu fotelju (390 x 365 cm).

Takođe, postoji opcija da napravite i veću ugaonu garnituru ako je to potrebno.

Prednosti ugaone Brisel

Osim što je ugaona Brisel modularna, ona ima mnogobrojne prednosti u odnosu na druge ugaone garniture. Ispuna garniture je val opruga. Ima podesiv naslon za glavu. Vi birate štof i boju. Može da bude fiksna, a može da ima i nemački lift mehanizam i kutiju za odlaganje posteljine. Na vama je da izaberete.

UG Brisel
UG Brisel
UG Brisel
UG Brisel

Val opruga

Ispuna ove ugaone garniture je val opruga. Najbolja ispuna u nameštaju jer je u pitanju čelična opruga koja prati rad vašeg tela. Kada sednete ona blago ulegne, kada ustanete ona se vraća u prvobitno stanje.

Podesiv naslon

Ima podesiv naslon za glavu. Kada podignete naslon i naslonite svoju glavu, imate posebnu udobnost prilikom gledanja televizora.

Mehanizam

Lift mehanizam za povremeno spavanje. Za čas se izvlači, i za čas vrati. Takođe, postoji velika kutija za odlaganje posteljine. Gasni amortizer.

Brisel se lako pretvara u ležaj za spavanje

Pogledajte prezentaciju ugaone garniture Brisel


Kupi ugaonu garnituru Brisel

Komentari naših kupaca

Ovo su samo neki od komentara naših zadovoljnih kupaca koji su pronašli savršen komfor uz naše proizvode. Pridružite se mnogima koji su već kupili nameštaj u našem salonu Geppetto.


Kupi ugaonu garnituru Brisel