Dečja soba i kako je urediti

Deca su tako razigrana i zabavna i veoma nam je korisno da predstavljamo ličnost deteta kroz njihov prostor. Dečji prostor ne mora da poštuje sva pravila koja se pridržavaju prostorijama za odrasle i može biti razigraniji i kreativniji.

Mislili smo da bi moglo biti zabavno i nadali smo se korisno da podelimo nekoliko naših saveta za uređenje dečjeg prostora:

Savet broj 1

Dajte svojoj deci prostor gde mogu da budu kreativni i da se slobodno izražavaju. Mislimo da je važno obezbediti prostor za produktivnost; crtanje, slikanje i vajanje. Deca uče da rešavaju probleme tako što su kreativna i praveći „nerede“. Ovaj „kreativni kutak“ ne mora da zauzima mnogo prostora i može biti zid ili mali sto. Deca vole da crtaju kredama po velikom zidu sa tablom. Takođe na taj način pomažete da se eliminiše želja vaše dece da crtaju po svim zidovima i nameštaju u vašem domu.

Savet broj 2

Neka knjige, igračke i odeća budu lako dostupni da biste podstakli zdravu nezavisnost. Na primer, u dečjo sobi većinu njihove odeće držite na nižoj visini okačeno gde mogu da dohvate i obuku se, zajedno sa njihovim omiljenim igračkama i knjigama. Predmeti za odlaganje koje ne bi voleli da budu dirani čuvaju u posebnim korpama na gornjim policama.

Savet broj 3

Dajte svom detetu svakodnevno okruženje koje je toplo i privlačno. Na primer, u kupatilo stavite uramljene slike ili crteže iz nekih od vaših omiljenih knjiga o putovanju morem. Kao i drugi mali dodaci i boje koje dodaju toplinu kupatilu i čine ga dečjim i zabavnijim mestom za provođenje vremena. Na ovu morsku temu možete dekorasita čitavu dečju sobu zahvaljujuci tapetama koje imamo u ponudi u našem salonu Geppetto.

Širok izbor dečjih soba, sofa, trpezarijskih stolica,  fotelja, komoda, toaletnih stolova i ostalih komada nameštaja različitih stilova, od modernog do klasičnog, pronađite na našoj adresi: Pančevački put 83 Beograd. 

Posetite nas od sada i na novoj adresi Žarka Zrenjanina 2, Pančevo kao i na staroj adresi Pančevački put 83, Beograd 

 Za sve informacije možete nas pozvati na tel:

+381 (0)60 7 250 200  

+381 (0)11 2711 210

+381 (0)60 7 250 201