Dekoracija za Noć veštica u vašem domu

Noć veštica ili HALLOWEEN, zabavno je vreme da se obučete u nešto strašno i pojedete puno slatkiša. Šta god da imate na umu ove godine, pravo je vreme za zabavne uspomene. Dakle, sablasna atmosfera Noći veštica u vašem domu trebalo bi da bude jednako zabavna. U nastavku donosimo neke od najsjajnijih ideja za dekoraciju enterijera za Noć veštica koje smo mogli da pronađemo. Samo nekoliko dodira dekora za Noć veštica će mnogo doprineti svakom domu, pa budite zastrašujuće raspoloženi uz naše tradicionalne, ali sveže ideje za Noć veštica.

Dok se dan pretvara u noć, koristite sveće kako biste bacili jezivi sjaj po vašem domu. Kada su strašne siluete podignute iznad njih, spektakularne senke plešu po zidovima. Ovo su samo neke od ideja za dekoraciju za Noć veštica spremne za sablasnu zabavu i okupljanje!

Dekoripšite spavaću sobu

Noć veštica mnogima donosi mnogo uzbuđenja. To je šansa da se osamite i budete što kreativniji kreativni. Isto važi i za vašu spavaću sobu. Morate da stavite nešto od svog zastrašujućeg dekora u vašu spavaću sobu!

Prva stvar koja bi vam trebala pasti na pamet za vaše sablasne dekoracije spavaće sobe jeste tema za ukrašavanje. Morate da izaberete temu koja opisuje vaš lični ukus. Ova tema može biti ili Bundeve, neki od horor filmova, duhovi ili bilo koja druga ideja koja vam padne na pamet, samo se držite teme u boji! Boje koje dominiraju su narandžasta, crna i bela.

Dodajte odgovarajuće jastuke

Osim što se uverite da su super udobne, takođe morate da se pobrinete da svoju temu za Noć veštica ugradite u svoje jastučiće ili jastuke. Ovo može biti bilo šta, od vaše odabrane boje do krajnjeg zastrašujućeg karaktera. Pokušajte da budete što je moguće ubedljiviji jer će tako ukrasi za Halloween vašu spavaću sobu podići na mnogo bolji nivo.

Mesto za opuštanje

Mesto za sedenje i opuštanje uvek je dobar dodatak svakoj sobi. Bilo da uređujete svoju spavaću sobu, dečiju ili dnevnu, poželećete da maksimalno iskoristite raspoloživi prostor. Morate da smislite odgovarajući kutak za sedenje za druge ili za sebe. Udoban fotelja je prava stvar za vas! Isprobajte jednu od Geppetto fotelja i začinite ih dodavanjem ukrasa za Noć veštica i prepustite se ambijentu.

Imajte na umu da dekoracije vaših soba ne mora striktno da budu narandžaste i crne, možete ubaciti sve boje koje volite (kao na slici ispod) i to će vam pomoći da postignete taj moderan izgled. Šta god da je vaš koncept, samo ga se držite i nastavite!

Rezbarena bundeva

Ovi narandžasti lampioni neće izaći iz mode, NIKAD! Izrezbarene bundeve različitih veličina oko vašeg doma ispunjene svećama su laka dekoracija za stvaranje sablasnog doma. Jedini način da to postignete je da izrezujete (izdubite) bundevu, ubacite sveće ili lampice i imate dekoraciju koja oduzima dah. Ovo je kreativan i suptilan pristup da impresionirate svoje goste.

Nikada ne možete pogrešiti sa zastrašujućim znakovima oko kuće. Natpisi upozorenja uvek predstavljaju dobar ukras, posebno ako se neko od gostiju vaše zabave lako uplaši. Zato upozorite svoje goste, iznenadite ih po njihovom dolasku, a zatim sedite i uživajte. samo pazite da ne bude previše strašno da vam gosti ne pobegnu!

Nešto bez čega ne možete je da svoje goste poslužite nekim ukusnim poslasticama. Ovo je jedan od onih dana kad smeju da se jedu slatkiši u većim količinama. Pustite mašti na volju i pripremite raznorazne kolačiće i slane grickalice koje će svojim izgledom podsećati na paukove, duhove ili slepe miševe. Naravno i ukus je bitan pa se potrudite da sve uklopite. Gostima će biti nezaboravno.