Dom u prazničnom duhu

Praznici se brzo približavaju, a to znači da je vreme da svoj dom pripremite za sezonu. Kada posetite našu prodavnicu nameštaja Geppetto, obavezno pregledajte naš najnoviji izbor novog nameštaja i dekora kako biste vaš dom učinili prazničnim i svečanim. Bilo da se radi o novim sofama za dnevnu sobu ili luksuznom dekoru, pročitajte u nastavku neke kreativne ideje za dnevne sobe koje će vas u kratkom roku uvesti u praznični duh.

Koristite svečani tekstil i tkanine

Da biste svojoj dnevnoj sobi dali izgled inspirisan praznicima, promenite svu cvetnu ćebad i jastuke iz letnje sezone u nešto malo svečanije. Prigrabite tople, šarene pokrivače za sofe koje imaju vesele šare poput bobičastog voća ili jelkica. Takođe možete da zamenite jastuke ili jastučnice za nešto sezonsko. Jednostavna promena tekstila jedna je od najjednostavnijih, ali najefikasnijih ideja za dnevni boravak da svom domu date vedar, sezonski dodir. Ako niste ljubitelj šara, isprobajte novu tekstil u nekim čvrstim sezonskim bojama poput šumsko zelene, crvene i zlatne.

Napravite prijatni ambijent

Kako temperature počnu da padaju, važno je da se pobrinete da vaša dnevna soba bude lepa i udobna. Postavite tapacirani tabure ispred sofe ili pokušajte da preuredite svoj nameštaj tako da vam. u svakom momentu bude udobno. Dopunite svoj stari nameštaj nečim novim i udobnim kao što su fotelje za dnevnu sobu sa širokim ruohvatima za udoban, privlačan osećaj. Ključno je da se pobrinete da vaš životni prostor bude topao, privlačan i opuštajući za vas i vaše goste.

Ne zaboravite dekoraciju

Sezona praznika je vreme za proslave, a najbolji način da to uradite kod kuće je dodavanjem zabavnog dekora u svoju dnevnu sobu. Osim božićne jelke, zabavite se ukrašavajući svoju dnevnu sobu unoseći nekoliko veselih upadljivih komada. Mirisne sveće, ukrasni jastučići na sofi kao i svečane zavese daće vašoj dnevnoj sobi vedar, praznični dodir. Nemojte se plašiti da ćete preterati; na kraju krajeva, ovo je doba godine kada treba da budemo zahvalni i srećni dok praznike proslavljamo sa našim najmilijima.

Izaberite eleganciju i kvalitet

Jedna od najpopularnijih ideja moderne dnevne sobe za praznike uključuje dodavanje nekoliko luksuznih komada u ovaj prostor. Bilo da se odlučite da kupite komad smelog novog nameštaja za dnevnu sobu, elegantno zakošeno ogledalo ili šik prostirku, lako je ove godine učiniti vaš odmor malo luksuznijim. Uključite metalne tonove poput srebra i zlata u sobu kako biste svom životnom prostoru dali vrhunski izgled i osećaj. To možete učiniti korišćenjem ukrasa, posteljine ili ukrasnih predmeta koji imaju svečani izgled zajedno sa elegantnim i modernim metalnim komponentama. Ne zaboravite da se zabavite kada pripremate svoju dnevnu sobu za praznike i napravite promene koje želite kako bi vaš dom bio svečan kao i vi.

Posetite nas od sada i na novoj adresi Žarka Zrenjanina 2, Pančevo kao i na staroj adresi Pančevački put 83, Beograd 

 Za sve informacije možete nas pozvati na tel:

+381 (0)60 7 250 200  

+381 (0)11 2711 210

+381 (0)60 7 250 201Кретање чланка