ĐEPETO NAGRAĐUJE SVOJE KUPCE!

S obzirom na dugu tradiciju i veliki broj vernih kupaca, želeli smo da osmislimo nešto što će vam kupovinu nameštaja u našim salonima učiniti još većim ugođajem!

U znak zahvalnosti, kreirali smo specijalan Loyalty program!

Ovaj program obuhvata Silver i Gold Loyalty kartice uz pomoć kojih ćete moći da prikupljate bodove pri svakoj kupovini vaših omiljenih komada nameštaja, kao i dekorativnih elemenata koji se uklapaju u vaš dom.

Bilo da su u pitanju garniture, trpezarijski setovi, fotelje, stolovi ili bilo koji drugi deo našeg asortimana, na vašoj kartici će biti zabeleženi ostvareni bodovi koje ćete moći da pretvorite u sjajne popuste na već pristupačne cene naših artikala.

Pored toga, sve kartice su već popunjene sa 500 poena dobrodošlice! Ovi poeni u stvari predstavljaju prvih 500 dinara kao naš poklon vama i već vas čekaju na vašoj kartici.

Đepeto često organizuje popuste i akcije, a sada će se svi bodovi koje prikupite na Loyalty karticama sabirati sa već postojećim popustima u svim našim salonima nameštaja, što je još jedna od pogodnosti ovog Loyalty programa.

Prilikom ostvarene kupovine, vašu Loyalty karticu možete preuzeti, a potom i iskoristiti u svim našim salonima nameštaja:

  • Trg Slobode 3, Pančevo
  • Pančevački put 83, Beograd

Ukoliko posedujete Silver ili Gold Loyalty karticu, znajte da ćete među prvima biti obavešteni o svim novostima u našim salonima. Možete izabrati da li ćete najnovije vesti o specijalnim ponudama dobijati putem e-mail-a ili sms poruka, kako vama više odgovara.

I za kraj, važno je da napomenemo da je broj kartica ovog specijalnog programa ograničen, pa zato požurite da preuzmete svoju i ostvarite sjajne pogodnosti koje čekaju na vas!

Vidimo se u Đepetu!