Kako stvoriti savršen toaletni sto u spavaćoj sobi

Odaberite najpre stil

Najpre ćete morati da uložite u toaletni stočić. Postoji toliko mnogo različitih vrsta-od otrcanog šika i vintagea, do savremenih i glamuroznih pa uzmite kao primer ostatak svog doma da odlučite koji stil volite i veličinu koja odgovara vašem prostoru. Zakrivljeni oblici odjekuju ženstvenijom vibracijom, ali tamniji rustikalni stilovi mogu pružiti i lep kontrast. Rekonstuišite toaletni stolić filmske zvezde dodavanjem sijalica oko kvadratnog (okruglog) ogledala ili nabavite šik starinski toaletni stočić koji u sebi već ima svela.

Gde treba postaviti toaletni sto?

Toaletni stočić se uglavnom nalazi u vašoj spavaćoj sobi i kada odlučujete gde ćete ga postaviti, razmislite kako ćete ga koristiti. Želećete što je moguće više prirodnog svetla, pa razmislite o tome da ga postavite ispred prozora kako biste povećali svetlost za nanošenje šminke. Ako to nije moguće, postavljanje preko puta prozora i korišćenje ogledala reflektovaće svetlost iza vas na vaše lice.

Šta bi trebalo da stoji na toaletnom stočiću?

Uglavnom sve što ćete koristiti kako. bi. sebe razmazili, bilo koji aksesoar koji volite dodati kao završnu notu odeći, a ako koristite šminku onda najčešće korišćene komade. Definitivno će vam trebati ogledalo, a možda i četka za kosu, ali na kraju dana toaletni stolić bi trebao biti mesto za vaše uživanje, tako da potpuno zavisi od vas!

Obratite pažnju da vamtoaletni. stočić ubrzone postane glavno mesto zaskupljanje prljave ili nošene garderobe i sitnica koje ne znate gde bistestavili, probajte da odolite iskušenju. Pokušajte da površina ostane relativno čista kako biste imali prostora za upotrebu šminke i proizvoda za negu.

Spavaca soba enterijer

Ne želite da ostavite sto potpuno bez ičega, ali važno je da imate malo slobodnog prostora. rasteretiti toaletni stočić znači imati jasan sistem za organizovanje dodatne opreme. Odredite mesto gde sve ide i pobrinite se da se odlučite za sistem kojeg ćete se držati i koji funkcioniše.

Na vrhu toaletnog stola svakako razmislite o mogućnostima skladištenja vaše šminke, krema ili kozmetičkog pribora. Isprobajte separatoreu fijokama koji će vam omogućiti da lako vidite šta se nalazi unutar svakog odeljka. Ne želite da tražite 10 minuta svoj omiljeni ruž u žurbi. Na internetu postoji mnogo različitih organizatora toaletnih stolova, pa samo pregledajte i pronađite onu koja odgovara vama i vašem stilu.

Toaletni sto sa fijokama

Mnogi toaletni stolovi imaju ugrađene fioke za vašu kozmetiku i pribor za negu kože. Postoji veliki izbor stilova toaletnih stolova, a količina prostora za skladištenje varira, pa je vredno razmisliti o tome koje stvari želite da skladištite i koje veličine će vam biti potrebne. Ako imate puno šminke, razmislite o nabavljanju pregrada za ladice koje će vam pomoći da sve bude organizovano.

Dakle, sada je vaš toaletni stočić lepo organizovan, kako ga učiniti prekrasnim prostorom za opuštanje? Evo nekoliko ideja koje će vam pomoći.

Nabavite elegantnu stolicu

Stolica koja izgleda dobro i udobno za sedenje je neophodna za toaletni sto, bilo da su vam potrebni samo trenuci ili sati da se spremite. Želećete nešto sa postavljenim ili jastučastim sedištem za najluksuzniji osećaj. Male klupe i taburei popularan su izbor jer se mogu uredno staviti pod toaletni stolić kada se ne koriste.

Ogledalce, ogledalce…

Vaš toaletni stolić jednostavno nije potpun bez prelepog ogledala. Veće je obično bolje kada vm treba za celu figuru, ali za veću primenu poželećete nešto manje i lakše da se približite licu. U zavisnosti od stila vašeg toaletnog stola, možete izabrati savremeni dizajn ili nešto ukrašenije za glamurozan dodir.

Dodajte lični pečat

I na kraju, želećete da dodate neku dekoraciju svom toaletnom stočiću. Kutije za nakit, bočice parfema na tacnama i sve sitnice za vaše svakodnevne potrebe stvoriće lepo uređen prostor koji može postati omiljeno mesto u vašoj sobi. Završite dekor sa mirisnom svećom i malim buketom cveća kako bi vaš prostor izgledao posebno.

Bez obzira na stil za koji se odlučite, svakako pogledajte naš izbor toaletnih stolića, stolica i ogledala.

Imate li toaletni sto u svom domu? Voleli bismo da vidimo kao se uklopio Geppetto nameštaj! Samo nas označite @geppettonamestaj ili koristite hashtag #geppettonamestaj.