Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

 • Akcija! Ugaona garnitura Hera LuxUG HERA LUX

  Ugaona garnitura Hera Lux

  178.659 RSD

  Hera Lux je ugaona garnitura jednostavnog dizajna i lako se uklapa u različite enterijere. Mogućnost odabira ugla – levi ili desni, lakoća pretvaranja u udoban ležaj su neke od prednosti odabira ove ugaone garniture.

  Ukrasni jastuci: SJ – 60×60 cm – Meridijan = 2 kom. – Silikonsko vlakno
  MJ – 45×45 cm – Meridijan = 1 kom. – Silikonsko vlakno

  Cena ugaona garniture Hera Lux zavisi od izbora štofa.

  Cena se povećava za lux štofove.

 • Akcija! Ugaona garnitura Allegra frontUgaona garnitura Allegra rasklop

  Ugaona garnitura Allegra

  137.196 RSD

  Allegra osim modernog dizajna može da vam ponudi udobne glavonaslone i veliku površinu za spavanje za kvalitetan odmor. Funkcionalnost je nadoknadjena kutijom za odlaganje, biranjem ugla – levi ili desni i lift mehanizmom.

  Konstrukcija garniture izrađena je od masivnog drveta, univera, iverice i lesonita, povezanih metalnim spojnicama. Tapacirani delovi garniture sastoje se od: mebl štofa, poliuretanske pene, silikonskih kuglica, retex platna, filca I koflina.

  Prikaz dimenzija: UGAONA GARNITURA ALLEGRA

 • Akcija! Ugaona garnitura Minela XLUgaona garnitura Manila XL rasklopljena

  Ugaona garnitura Manila XL

  126.702 RSD

  Manila XL ugaona garnitura sa svojim oštrim ivicama i finim štepovima lako se uklapa u vaš enterijer.  Široka paleta boja otvara mnoštvo izbora, od modernih grafitnih i zemljanih tonova, do jarkih boja zrelog voća najegzotičnijih destinacija, inspiracije za naziv Manila. Sadrži kutiju za odlaganje i mogućnost obaranja naslona.

  Za dodatni prostor za sedenje, uz nju možete priključiti tabure Manila iz iste kolekcije.

  Konstrukcija garniture izrađena je od masivnog drveta, iverice i lesonita, povezanih metalnim spojnicama. Tapacirani delovi sastoje se od: mebl štofa (eko-kože), sintetike penaste, mlevene sintetike penaste, silikonskih kuglica, retex platna, filca i koflina.

  Prikaz dimenzija: UGAONA GARNITURA MANILA XL

 • Akcija! Ugaona garnitura Alisa bočnoUgaona garnitura ALISA frontalno

  Ugaona garnitura Alisa

  121.266 RSD

  Alisa je odličan izbor za one koji žele moderan komad nameštaja u svom domu. Ugaona garnitura Alisa je odlična za svakodnevnu upotrebu zahvaljujući naslonu koji se može lako oboriti. Ergonomski oblikovani rukonasloni daju atraktivnu notu i udobnost. Ugaona garnitura Alisa takodje ima mogućnost odabira ugla – levi ili desni kao i kutiju za odlaganje.

  Konstrukcija garniture izrađena je od masivnog drveta, univera/iverice, šper ploče i lesonita, povezanih metalnim spojnicama. Tapacirani delovi garniture sastoje se od: mebl štofa (eko-kože, kože), sintetike penaste, mlevene sintetike penaste, silikonskih kuglica, retex platna, filc i koflin.

  Prikaz dimenzija: UGAONA GARNITURA ALISA

  https://www.youtube.com/watch?v=FGdcw8TwZuI

 • Akcija! TDF NORA

  Trosed Nora

  125.478 RSD

  Trosed iz kolekcije Nora odražava sofisticiranost s kombinacijom klasičnih Chester elemenata i modernog dizajna, nudeći prostranost i stil za veće društvo. Dvosed iz kolekcije Nora, dok zadržava isti elegantni izgled, pruža intimniju atmosferu, savršenu za manje prostore. Fotelja Nora, sa svojim Chester detaljima, postavlja standard za luksuz i udobnost, idealna za one trenutke opuštanja i istinske elegancije.