Prikazani svi od ukupno 11 rezultata

 • Акција! ugaona lola

  Ugaona garnitura Grof

  136.010 рсд

  Korisna dimenzija za spavanje kada se garnitura rasklopi 260cm x 160cm.

  Lux štof poskuplje proizvod za 10%

   

 • Акција! Ugaona garnitura Ibiza i Ibiza maxi

  Ugaona garnitura Ibiza

  127.540 рсд

  Ugaona garnitura Majorka je jednostavnih linija i dizajna sa mogućnošću odabira ugla – levi ili desni, dimenzija i kutijom za odlaganje. Lako će se uklopiti u vaš enterijer i vrlo brzo će zbog svoje udobnosti i praktičnosti postati vaše omiljeno mesto u domu, kako za odmor tako i za druženje.

  Cena ugaona garniture zavisi od dimenzija i izbora štofa.  Cena se povećava za odabir lux štofova.

  U nastavku pogledajte naš video ugaone garniture Majorka.

  https://www.youtube.com/shorts/jfxvECJAzaY

 • Акција! Ugaona garnituraUgaona garnitura Hulija

  Ugaona garnitura Hulija

  103.930 рсд

  Veoma udobna i funkcionalna ugaona garnitura za dnevni odmor i spavanje. Uz kombinaciju boja i dezena vrlo lako ćete je uklopiti u vaš enterijer. Žičano jezgro daje joj udobnost u kojoj ćete uživati a drvena konstrukcija čvrstinu i sigurnost.

 • Акција! Ugaona garnitura SenaUG SENA

  Ugaona garnitura Sena 2

  93.070 рсд

  Sena je udobna ugaona garnitura modernih linija sa dodatnim prostorom za odlaganje. Mehanizmom izvlačenja  pretvara se u ležaj za spavanje i uz mogućnost odabira ugla – levi ili desni, lako će se uklopiti u vaš enterijer.

  CENA UGAONE GARNITURE ZAVISI OD VRSTE ŠTOFA I DIMENZIJA.

  Cena se povećava za lux štofove.

 • Акција! Ugaona garnitura LolaUgaona garnitura Lola

  Ugaona garnitura Lola

  114.930 рсд

  Ugaona garnitura Lola je jednostavnog dizajna, ravnih linija i manjih dimenzija što je čini lako uklopljivom naročito u manjim prostorijama. Sa ispunom od sundjera (gustine 30) i mekanim jastucima uživaćete u komforu ove ugaone garniture sami ili sa najmilijima.

 • Акција! Teresa ugaona garnituraUgaona Teresa

  Ugaona garnitura Teresa

  106.390 рсд

  Teresa je moderna i funkcionalna ugaona garnitura koja se mehanizmom otvaranja pretvara u prostran i komforan ležaj. Mekani jastuci različitih oblika upotpuniće vaš užitak i odmor na ovoj garnituri. Bez sumnje ovo će biti jedno od omiljenih mesta u vašem domu.

  Cena zavisi od vrste štofa i povećava se za odabir lux štofova.

 • Акција! Ugaona garnitura SenaUgaona garnitura Sena

  Ugaona garnitura Sena

  93.070 рсд

  Sena je udobna ugaona garnitura modernih linija sa dodatnim prostorom za odlaganje. Mehanizmom izvlačenja  pretvara se u ležaj za spavanje i uz mogućnost odabira ugla – levi ili desni, lako će se uklopiti u vaš enterijer.

  CENA UGAONE GARNITURE ZAVISI OD VRSTE ŠTOFA I DIMENZIJA.

  Cena se povećava za lux štofove.

 • Акција! Ugaona garnituraUG BELLISSIMA dimenzije

  Ugaona garnitura Bellissima

  234.369 рсд

  Ova fiksna ugaona garnitura predstavlja kombinaciju modernog stila i vrhunske udobnosti. Ova ugaona garnitura sa perjanim punjenjem, pruža besprekoran komfor. Sadrži opciju odabira ugla, što omogućava prilagodjavanje garniture prostoru. Sa svojim elegantnim linijama i sofisticiranim dizajnom, savršen je dodatak svakom domu. Ova garnitura ne samo da obezbeđuje udobnost, već i dodaje vizualni šarm svom okruženju.

 • Акција! Ugaona garnituraUgaona garnitura Polo

  Ugaona garnitura Polo

  86.250 рсд

  Spoj jednostavnog i modernog u čemu leži lepota ove ugaone garniture. Upravo zbog ove jednostavnosti, odabira boje i dezena lako se uklapa u različite enterijere. Sadrži kutiju za odlaganje a zahvljajući lift mehanizmu pretvara se u ležaj za spavanje površine 200 x 140 cm. Naročito pogodna za vas koji želite tvrdji i čvršći sedalni deo.

 • Акција! Ugaona garnitura JanaUgaona garnitura Jana

  Ugaona garnitura Jana

  116.700 рсд

  Klasičnog dizajna ugaona garnitura Jana je pogodona za vas koji želite tvrđi, čvršći sedeći deo. Zahvaljujući lift mehanizmu lako se pretvara u ležaj za spavanje površine 215 x 140 cm koji poseduje i kutiju za odlaganje.

 • Акција! Ugaona garnituraUgaona garnitura Pikolo

  Ugaona garnitura Pikolo

  90.380 рсд

  Izberite boju ugaone garniture koja će se savršeno uklopiti uz vaš dnevni boravak i unesite eleganciju u svoj dom. Sa sedećim delom od žičanog jezgra, imaćete komforno mesto za uživanje. Konstrukcijom od drveta spaja sigurnost i trajnost.