Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

 • Акција! Ugaona garnitura Ibiza i Ibiza maxi

  Ugaona garnitura Ibiza

  127.540 рсд

  Ugaona garnitura Majorka je jednostavnih linija i dizajna sa mogućnošću odabira ugla – levi ili desni, dimenzija i kutijom za odlaganje. Lako će se uklopiti u vaš enterijer i vrlo brzo će zbog svoje udobnosti i praktičnosti postati vaše omiljeno mesto u domu, kako za odmor tako i za druženje.

  Cena ugaona garniture zavisi od dimenzija i izbora štofa.  Cena se povećava za odabir lux štofova.

  U nastavku pogledajte naš video ugaone garniture Majorka.

  https://www.youtube.com/shorts/jfxvECJAzaY

 • Акција! Ležaj AmadeusLežaj Amadeus

  Ležaj Amadeus

  58.940 рсд

  Još jedan klasičan ležaj ali sa dozom elegancije. Svedenog dizajna, sa odabirom prave boje i dezena osvežićete prostoriju odabirom ovog ležaja. Sedalni deo je od žičanog jezgra što vam daje udobnost zajedno za velikim jastucima. Svoju praktičnost ispunjava i posedovanjem kutije za odlaganje.

 • Акција! Ugaona garnitura

  Ugaona garnitura Marsej

  92.570 рсд

  Marsej ugaona garnitura je jednostavnog dizajna. Osim što se lako uklapa u različite enterijere može se pohvaliti i svojom udobnošću koja se delom prepisuje i njenim mekanim jastucima.

  Marsej je modularna ugaona garnitura, što znači da imate mogućnost da sklapate i kombinujete elemente (npr. možete da iskombinujete samo dvosed i lenjivac, ili samo dvosed i trosed) i  dimenzije ugaone garniture kao i štof i boju.

  Priložena cena je za kombinaciju dvosed – fiksni i produžena fotelja – fiksna. 

  CENA UGAONE GARNITURE ZAVISI OD VRSTE ŠTOFA, DIMENZIJA I DA LI JE FIKSNA ILI SA MEHANIZMOM.

  Cena se povećava za odabir lux štofa.

 • Акција! Ležaj DeusLežaj Deus

  Ležaj Deus

  53.830 рсд

  Klasičan ležaj sa dozom elegancije ali pomalo neobičan zbog oblika svog naslona. Svedenog dizajna, sa odabirom prave boje i dezena osvežićete prostoriju odabirom ovog ležaja. Sedalni deo je od žičanog jezgra što vam daje udobnost zajedno za velikim jastucima. Svoju praktičnost ispunjava i posedovanjem kutije za odlaganje.