Zakrivljena ugaona garnitura Chester 2

ZAOBLJENO I MODERNO

Nekako smo navikli da sav nameštaj koji biramo za svoj dom bude nalik kockicama koje možemo savršeno da posložimo i što pametnije iskoristimo svaki ćošak. Praktičnost nameštaja je uvek na prvom mestu, ali takav nameštaj ravnih i oštrih ivica ne može uvek u potpunosti da dočara udobnost prostora i toplinu kakvu biste želeli.  Zato vam preporučujemo da u svoj dom dodate i neki komad ovalnog dizajna, kako biste vaš ambijent  pretvorili u moderan i udoban.

Enterijer stana 2

Nameštaj zaobljenih ivica stvara osećaj prijatne estetike i udobnosti, pa tako prostorija dolazi do izražaja i dobija posebnu draž i nov izgled. Vašem dnevnom boravku možete dodati tabure ovalnog oblika kao dodatni prostor za sedenje ili elipsasti stočić koji će naglasiti mekoću prostora namenjenog za odmor i relaksaciju. U nekim manjim prostorijama nameštaj ovalnih ivica daje osećaj vizuelne prostranosti, dok u većim ambijentima takav nameštaj ističe fokusnu tačku same prostorije. Tom prilikom izdvajamo ležaj Vintage Lux, koji će svojim specifičnim i nežnim dizajnom ambijent učiniti atraktivnijim. Savršeno se uklapa u bilo koji prostor i uz bilo koji komad nameštaja ravnih ili ovalnih linija. Ovakav komad nameštaja neće vas ostaviti ravnodušnim.

Vintage Lux 4

Slobodno dodajte i po neki ukras nežnih zaobljenih ivica, ram za sliku ili ogledalo na zidu okruglog oblika, koji će naglasiti tu posebnu notu cele prostorije. Isticanje oblina, pa čak i onih najsitnijih, omekšava izgled ambijenta, stvarajući nežniji i prijatniji prostor, doprinosi osveženju i unosi novu energiju i estetiku u dom. Samo je važno da odaberete komade nameštaja koji se uklapaju u vaš stil uređenja i pružaju vam svu potrebnu funkcionalnost.

Enterijer Geppetto

Similar Posts