Decija soba Geppetto 12

Nova školska godina

Kao i svaki roditelj ne očekujete da će deca tako brzo odrasti, a opet to vreme proleti brzinom svetlosti i već se pripremate za školu. Ako niste opremili njihov radni i kreativni prostor, sada je definitivno vreme za to.

Prvo i najvažnije je, naravno, radni, odnosno pisaći sto. Uvek pre kupovine proverite dimenzije prostora gde nameravate da ga smestite, s obzirom na to da se prave u raznim veličinama i oblicima. Isto tako prave se i od različitog materijala što bitno utiče na cenu i kvalitet. Što se tiče boje i dezena, nije loše da se konsultujete sa mališanima, jer ipak će oni provoditi najviše vremena za tim stolom. Gledajte da ima dosta prostora za odlaganje knjiga i ostalog pribora, jer je toga svake školske godine sve više i više. Fioke su praktične za svakojake sitnice, olovke, makaze, bojice, a opet ormarić ima dosta prostora za sve knjige i sveske koje će im trebati. Ako se dvoumite, jednostavno izaberite model koji ima i jedno i drugo pa nećete imati problema sa manjkom prostora.

Takođe treba obratiti pažnju na to da li je potreban radni sto za kompjuter ili običan pisaći sto. Razlika je što kompjuterski stolovi imaju posebnu ladicu ispod radne ploče namenjenu tastaturi i mišu, kako bi na radnom delu ostalo više slobodnog mesta za pisanje i crtanje nekih novih umetničkih dela. U slučaju da ipak zafali prostora za odlaganje, razne police iznad stola mogu biti od velike pomoći, kako praktično tako i dekorativno. 

Drugo, a opet isto tako važno jeste stolica. Svaki roditelj brine o zdravlju i razvoju svoga deteta. Zato je bitno kakvu stolicu birate, znajući da će na njoj provoditi dosta vremena. Kvalitetan i udoban naslon je veoma bitan jer tokom odrastanja dosta dece ima problema sa deformitetom kičme. Da biste izbegli taj problem možete odabrati jedan od mnogobrojnih ergonomskih modela koji imaju odličnu potporu za ledja i vrat i veoma udoban sedalni deo. Budite sigurni da će u takvoj stolici imati bolju i veću produktivnost u radu. Ako stolica koju ste odabrali ima točkiće, uklonite tepih ili krpare ispod nje kako ne bi zapinjala o njih. Boja, dezena i veličina je nebrojeno, te pomoć u odabiru možete potražiti u svim našim salonima Đepeto nameštaja. Iza duge porodične tradicije pravljenja nameštaja, Đepeto, pored svetskog trenda i dizajna uvek drži do kvaliteta svojih izrada, s toga smo sigurni da ćete kod nas uvek naći odgovarajući, pristupačan i kvalitetan komad nameštaja za vaš dom.

Geppetto decija soba 6

Similar Posts