Smeđa Sofa po Vašoj meri

Dekorateri znaju da svoju dnevnu sobu možete učiniti privlačnijom pomoću smeđe sofe. Prema psihologiji boja, smeđa je zemljana boja koja izaziva osećaj sigurnosti i pouzdanosti. Braon stvara neutralnu pozadinu za ostale elemente u sobi, čineći je pogodnom za bilo koji stil od tradicionalnog do savremenog i za sve između.

 Imaćete na raspolaganju mnogo različitih nijansi, poput bogate čokoladno braon, kremaste moke i crveno obojenog cimeta. Koju god nijansu odaberete, možete dodati dodatke i boje koji podstiču raspoloženje i čine lepo uređenu dnevnu sobu.

BRAON JE NEUTRALNA BOJA

Budući da je smeđa boja neutralna, dobro se uklapa sa ostalim neutralnim tonovima poput bele, bež ili čak svetlo sive boje za mešani izgled. Ako živite u hladnijoj klimi, možda ćete želeti da zagrejete sobu zemljanim tonovima poput pomorandže i crvene boje. S druge strane, hladne svetloplave i zelene mogu smanjiti toplotu u sobi sa smeđom sofom. Smeđa boja, s jedne strane, daje smirenost i mir, s druge strane naglašava individualnost enterijera.

IZBOR SAVRŠENE SMEĐE SOFE 

Naslon i udobnost i stil … o moj! Ako ste bacili oko na nov smeđi kauč, od vitalne je važnosti mudro birati kako biste maksimizirali načine na koje možete oblikovati svoju dnevnu sobu oko sofe. Ne možete pogrešiti s kaučem klasičnog oblika poput ležaja “NINA” i dvoseda “ANA” u braon boji. Osim toga, šta ne bi išlo uz tu divnu boju ?!

Kakav god kauč odabrali, smeđa je svestrana neutralna boja sa nepreglednim varijacijama nijansi (mislite na sve, od svetlo bež do bogate čokoladno braon!)A sve ih je jednostavno kombinovati. To vam daje mnoštvo mogućnosti pri odabiru stolova, stolića, jastučnice za jastuke i tepihe, uz koje možete ići sa smeđim kaučem u svom domu.

NEKA VAŠ BRAON KAUČ ODIŠE STILOM

Bilo da odaberete savremeni, seoski ili tradicionalni stil, vaš braon kauč može dati ton celoj sobi. Izaberite sofu karakteristične siluete poput bezvremenskog Chesterfielda dole prikazanog. Uglađene, čiste linije doprinose savremenom ambijentu, dok nežne obline i glatke ivice definišu uređen tradicionalni stil.

Geppetto “CHESTER”

UNESITE SVETLOST I ISTAKNITE NAMEŠTAJ

Koristite prirodno ili veštačko svetlo da biste ulepšali sobu sa smeđom sofom. Ako imate veliku sliku ili erker prozor, zaboravite na zavese ili koristite tkaninu koja je vrlo prozirna i propušta svetlost. Ulepšajte prostor povećavanjem snage sijalica oko sofe i dodajte lampu ili dve u blizini. Metal, staklo, obojeno drvo i drugi prirodni materijali stapaće se sa smeđom sofom.

Smeđa sofa može dominirati vašom dnevnom sobom ako joj dopustite. Osvetlite vizuelni efekat spotlight svetlima, jastucima i lakšim komadima nameštaja poput klub stola i pomoćnih stočića. Za razliku od toga, zidove obojite u belo i dodajte beli nameštaj.

Salon  nameštaja Geppetto nudi veliki izbor kolekcija nameštaja s popustom. Kupujte putem interneta po sniženim cenama i tražite nedeljne rasprodaje, promocije i kupone. Posetite salon Geppetto. Mi nudimo veliki izbor nameštaja. Iskusni prodavci su spremni da vas vode u odabir pravih komada za vaš dom.

Pošaljite nam upit za ekskluzivnu prodaju i promotivne popuste. Javite nam kako vam možemo pomoći da vaš dom učinimo savršenim. 

Similar Posts