Tapete koje prate trendove

Želite da osvežite zidove svežim tapetama, ali nemate ideju odakle da počnete? Ne tražite dalje. U nastavku smo sastavili listu najzanimljivijih trendova tapeta iz 2021. godine. Saznajte kako da unesete ove trendove u svoj dom, uz grafike i uzorke koje su kreirali neki od najuzbudljivijih umetnika u svetu tapeta.

Vraćaju li se tapete u modu?

U zavisnosti od toga koga pitate, ako nikada nije izašao iz mode. Neke printovi i šare iz 80-ih i 90-ih mogu izgledati zastarelo …Međutim, tapeta kao element dizajna i dalje ostaje jaka i nastaviće to da bude i u budućnosti.

Sada kada smo uklonili to goruće pitanje, pogledajmo neke od najzanimljivijih ideja u tapetama upravo sada!

Trend br. 1: Maksimalizam

Budite hrabri sa odabirom tapeta. Kako sve više vremena provodimo kod kuće, tapete su brz i lak način da u svoj dekor unesete malo zabave i neozbiljnosti. Očekujte da će 2021. biti godina kada odvažno zamenjuje dosadno.

Jeste li spremni da se odvažite i u svoj dom ugradite maksimalistički trend tapeta? Izaberite neku od mnogih dezena tapeta koje imamo u našoj ponudi u salonima Geppetto.

Trend br. 2: Istaknite žutu boju

Govoreći o dodavanju malo zabave u Vaš dom, zvanično je vreme da počnete ozbiljno da shvatate žute tapete. Jedna od Pantone boja godine iz 2021. godine, koja u vaš dom unosi žutu boju (u bilo kom izboru dizajna) može trenutno dodati dašak topline, radosti i pozitivnosti. Naši stručnjaci za boje preporučuju stavljanje žutih tapeta u hodnik, posebno ako tamo nedostaje prirodnog svetla. Pročitajte naš blog post o tome kako da upotrebite aktuelne boje za 2021.god.

Isprobajte tapete sa printom ako želite da u svoj prostor unesete malo žute boje sa drugim tonovima. Donosi onu toplu žutu boju, a da ne postane potpuno žuta.

Trend br. 3: Unesite dašak prirode

Za one stanove koji oskudevaju sa velikim terasama ili nemaju dvorište. Dakle, uvedimo otvoreni prostor u dom. Osim dodavanja gomile sobnih biljaka sa jednostavnim održavanjem (sukulenti) u svoj dom, pomoću izbora tapeta možete učiniti da se Vaš dom oseća kao produžetak prirode.

Isprobajte botaničku pozadinu eukaliptusa i pozadinu paprat za onaj lisnati izgled.

Trend br. 4: Cvetne tapete

Da, ovaj određeni trend tapeta neće uskoro nestati. U stvari, cvetni print će biti veći nego ikad 2021. Ove godine se radi o velikim cvetnim printovima, kao što su ogromne bulke recimo. Odlukom za cvetni tapet, takođe ste u trendu i kada je u pitanju praćenje prirodni botanički print.

Kada birate cvetne šare u svom domu, uvek uzmite u obzir razmere cveća u odnosu na veličinu sobe. Veliki printovi mogu učiniti da male sobe izgledaju još manje, zato se pridržavajte nežnijih dizajna da biste stvorili iluziju prostora.

Širok izbor sofa, trpezarijskih stolica,  fotelja, komoda, toaletnih stolova i ostalih komada nameštaja različitih stilova, kao i tapeta od modernog do klasičnog, pronađite na našoj adresi: Pančevački put 83 Beograd. 

Posetite nas od sada i na novoj adresi Žarka Zrenjanina 2, Pančevo kao i na staroj adresi Pančevački put 83, Beograd ili posetite naš sajt www.geppetto.rs Za sve informacije možete nas pozvati na tel:

+381 (0)60 7 250 200  

+381 (0)11 2711 210

+381 (0)60 7 250 201

Similar Posts