Nove odluke u novoj godini

Vreme je da donesemo novogodišnje odluke koje mogu poboljšati naš život. Budući da mnogi od nas provode više vremena živeći i radeći kod kuće nego ikad ranije, važnije je nego ikad učiniti svoje domove ugodnijim, lepšim i udobnijim za život.

Za mnoge od nas rad od kuće postala je „nova normalnost“. Prelazak iz kancelarije u kuću je lakši ako imate namenski prostor zasnovan na vrsti posla koji radite gde možete biti produktivni. Budući da imate slobodu da dizajnirate prostor kako god želite, možete da učinite da vaša kućna, kancelarija izgleda tradicionalno pomoću radnog stola i polica za knjige. odlučite se za kreativniji pristup poput prostora na slici koji sadrži umetnička dela i zanimljiv tepih.

Kada se radni dan završi, postoji mnoštvo mogućnosti za uživanje u kućnoj zabavi. Kada uklopite osnovni nameštaj, posebnii komad može dodati dašak boje i stila da personalizuje vaš dom.

IZABERITE PRAVI PROSTOR ZA KUĆNU KANCELARIJU

Neki ljudi imaju dovoljno sreće da imaju rezervnu sobu koju mogu pretvoriti u kancelariju ili ugao gde mogu da usklade prostor u višenamenskoj sobi. Srećom, postoji mnoštvo kolekcija nameštaja koje sadrže ugaone jedinice. Manji računarski stolovi i kompletnih kolekcija kućnih kancelarija koje sadrže police za knjige, komode sa policama i odgovarajućim ormarićima za datoteke, kolekcije kancelarijskog nameštaja isvega onoga što vam je potrebno za kucni radni prostor. 

DODAJTE MALO STILA UZ NAMEŠTAJ

Jednom kada nabavite osnovnu dnevnu sobu, trpezariju ili spavaću sobu, dodavanje prelepog komadnog nameštaja ili nekog umetničkog dela možete drastično ulepšati prostor. Komadi sa naglaskom dizajnirani su da se ističu, pa se ne plašite da dodate stil koji je u suprotnosti sa postojećim nameštajem u sobi. Ako imate tradicionalni nameštaj, moderan i savremeni komad će stvoriti interesovanje i veliki vizuelni efekat. S druge strane, ako imate industrijski stil, ukrašena konzola za naglasak u toplom drvetu može postati deo za koga će vas svi pitati. 

OSLOBODITE SE NEREDA

Poslednje što vam treba kada pokušavate da budete produktivni u kućnoj kancelariji je ometanje. Kada vidite nered svuda oko sebe, lako je početi razmišljati o svim kućnim poslovima koje trebate obaviti. Proglasite svoju kućnu kancelariju radnom zonom bez smetnji kako biste mogli ostati usredsređeni na zadatke koji su vam na raspolaganju. Komadi nameštaja za kućne kancelarije poput ormarića za knjige, vitrine, biblioteke, polica za knjige dizajnirani su za kontrolu nereda.

STVORITE PRODUKTIVNU ATMOSFERU

Udobonst koja je presudna za stvaranje produktivne kućne kancelarije, a kancelarijska stolica je jako važan izbor. Obavezno imatje sve što vam je potrebno na dohvat ruke, poput računara, štampača, ormarića za datoteke i police, kao i radni sto. Najbolje je prirodno svetlo, ali ako je potrebno, možete ga dopuniti rasvetnim uređajima.

Razmislite o dodavanju naslonjača ili malog dvosed za pravljenje pauza, duge telefonske razgovore ili planiranje vaših sledećih koraka. U zavisnosti od vašeg stila, možda ćete želeti da dodate umirujuće elemente poput sobnih biljaka ili inspirativnih komada poput skulptura ili slika.

UDOBAN NAMESTAJ

Udobne ugaone garniture idealne su za prostor kućne zabave. Dodajte pomoćne stočiće na kojima možete držati piće i daljinski upravljač. Salon naeštaja Geppetto nudi širok izbor sofa, ugaonih garnitura kao i dvosda i troseda. Ostali nameštaj za kućnu zabavu uključuje TV komode i kompletne sisteme za zabavu za skladištenje elektronike i igara.

VELIKI IZBOR NAMEŠTAJA U SALONU GEPPETTO

Otkrijte veliki izbor kolekcija nameštaja sa visokogkvaliteta u salonu nameštaja GEPPETTO na adresi:  Pančevački put 83, Beograd.

 Izaberite nameštaj za dnevni  boravak, spavaću sobu, trpezariju i komadni  nameštaj koji su prelepo izloženi u našem salonu ili možete da poručite i kupujete putem Interneta.

Za dodatne informacije o nameštaju za stanovanje, za pregled nedeljnih prodaja i promocija i kupovinu online posetite našu internet stranicu www.geppetto.rs