Kako uklopiti belu sofu u enterijer?

Ako ste napkon sami i dostigli ste fazu svog života u kojoj možete imati belu sofu, imate sreće. Danas bela sofa predstavlj snažan prikaz savremenog stila. Da biste izbegli sterilni izgled, možete upotpuniti izgled bojom, teksturom, akcentnim nameštajem i ukrasnim dekorom.

Počnite sa bojom za zidove

Kod belog nameštaja prigušeni tonovi su najbolji, tako da se boja zidova ne takmiči za pažnju. Previše živopisni ili tamni zidovi obično postaju dominantna karakteristika prostorije. Umesto toga, izaberite nijanse bež ili sive, ili se odlučite za meke tonove plave, zelene ili braon boje. Takođe možete birati između širokog spektra belih boja kako biste postigli monohromatski izgled. Generalno, nijanse sive, plave ili zelene mogu vašoj prostoriji dati hladan osećaj, dok će bež i braon dati topliji izgled.

Klub sto

Uz svaku sofu ide i klub sto. Obratite pažnju da se ne utopi sa bojom sofe jer onda neće doći do izražaja. Uz belu sofu najbolje ide tamno drvo, staklo, mermer ili kombinacija staklo metal. U Geppetto salonu možete izabrati savršeni klub sto koji će se uklopiti u vaš enterijer.

Konzole

Dodavanje zapanjujućeg konzolnog stola odličan je način da dodate interesovanje dnevnoj sobi sa belom sofom. Konzole dolaze u svakom stilu i materijalu, od sofisticiranog savremenog sa čistim linijama i prirodnim materijalima do pedantno detaljnih tradicionalnih komada sa zanimljivim siluetama i rezbarijom.

Izaberite odgovarajući tepih

Dodavanje tepiha u prostor je jednostavan način da unesete malo boje u sobu sa belom sofom. Odaberite teksturu ili opšti geometrijski uzorak za savremeniji osećaj. Tradicionalniji obrasci savršeni su za udoban dom.

Dekoracija

Nakon što tepisi i nameštaj budu postavljeni, vreme je da se zabavite ukrasnim predmetima koji odražavaju vašu ličnost. Dodajte ukrasne jastučiće sa različitim čvrstim materijalima, teksturama i uzorcima da biste istakli boju u svom tepihu. Zatim razmislite o tabureima ili foteljama koji vam mogu pružiti dodatno mesto za sedenje ili delovati kao otoman. Pronađite sve što vam je potrebno za stilski opremanje dnevne sobe u salonu nameštaja Geppetto -u Pančevu. Naše stručno prodajno osoblje će vam pomoći u odabiru artikala koji će se uklopiti sa vašom belom sofom. Kupujte online ili lično u salonu po sniženim cenama svaki dan. Posetite web lokaciju Geppetto nameštaja za nedeljne prodaje i promocije.

Za dodatne informacije o nameštaju i kupovinu na mreži posetite www.geppetto.rs

Similar Posts