Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

 • Akcija! UG BriselUG Brisel

  Ugaona garnitura Brisel

  135.530 RSD156.240 RSD

  Izaberite dimenzije i boju.

 • Akcija! Lezaj ManilaLezaj Manila

  Ležaj Manila

  76.653 RSD

  Manila je elegantan ležaj koji se vrlo lako uklapa u svaki prostor. Široka paleta boja otvara mnoštvo izbora: od modernih grafitnih do egzotičnih boja. Uz ovaj model možete priključiti i tabure Manila.

  Konstrukcija ležaja izrađena je od masivnog drveta, šper ploče/iverice i lesonita, povezanih metalnim spojnicama. tapacirani delovi sastoje se od: mebl štofa (eko-kože, kože), sintetike penaste, mlevene sintetike penaste, silikonskih kuglica, retex platna, filca i koflina.

  Prikaz dimenzija: LEŽAJ MANILA

  https://www.youtube.com/shorts/nbQZhfghkxs

 • Akcija! Ugaona garnitura ManilaUgaona Manila front

  Ugaona garnitura Manila

  90.522 RSD

  Manila je elegantna ugaona garnitura koja se vrlo lako uklapa u svaki prostor. Široka paleta boja otvara mnoštvo izbora: od modernih grafitnih do egzotičnih boja. Mogućnost biranja ugla-levi ili desni, obaranje naslona i kutija za odlaganje su samo još neke od prednosti ako se odlučite za ugaonu garnituru Manila. Uz ovaj model možete priključiti i tabure Manila.

  Konstrukcija garniture izrađena je od masivnog drveta, iverice i lesonita, povezanih metalnim spojnicama. Tapacirani delovi sastoje se od: mebl štofa (eko-kože), sintetike penaste, mlevene sintetike penaste, silikonskih kuglica, retex platna, filca i koflina.

  Prikaz dimenzija: UGAONA GARNITURA MANILA

 • TV komoda Marina

  TV komoda Rimini

  66.000 RSD

  Frontovi su farbani MDF, korpus univer, čelične nogare plastificirane, blum okovi.

 • Akcija!

  Ugaona garnitura Manila L

  105.894 RSD

  Manila je dizajnirana da ulepša i oboji tvoj životni prostor. Oštre ivice i fini štepovi daju eleganciju geometrijskih formi, koja će omogućiti da se bez muke uklopi sa ostalim elementima enterijera. Široka paleta boja otvara mnoštvo izbora, od modernih grafitnih i zemljanih tonova, do jarkih boja zrelog voća najegzotičnijih destinacija, inspiracije za naziv Manila. Za…

 • Akcija! Tabure Manila

  Tabure Manila

  18.180 RSD

  Tabure Manila je okrugle forme, dizajniran da ulepša i oboji vaš životni prostor. Lako sa uklapa sa Manila ugaonom garniturom, Manila ležajem kao i Fabia ležajem.

  Konstrukcija taburea izrađena je od masivnog drveta, iverice i lesonita. Tapacirani delovi sastoje se od: meblštofa (ekokože), poliuretanske pene, koflina, i reteks platna.

  Prikaz dimenzija: TABURE  MANILA

 • Akcija! Ugaona garnitura Minela XLUgaona garnitura Manila XL rasklopljena

  Ugaona garnitura Manila XL

  126.702 RSD

  Manila XL ugaona garnitura sa svojim oštrim ivicama i finim štepovima lako se uklapa u vaš enterijer.  Široka paleta boja otvara mnoštvo izbora, od modernih grafitnih i zemljanih tonova, do jarkih boja zrelog voća najegzotičnijih destinacija, inspiracije za naziv Manila. Sadrži kutiju za odlaganje i mogućnost obaranja naslona.

  Za dodatni prostor za sedenje, uz nju možete priključiti tabure Manila iz iste kolekcije.

  Konstrukcija garniture izrađena je od masivnog drveta, iverice i lesonita, povezanih metalnim spojnicama. Tapacirani delovi sastoje se od: mebl štofa (eko-kože), sintetike penaste, mlevene sintetike penaste, silikonskih kuglica, retex platna, filca i koflina.

  Prikaz dimenzija: UGAONA GARNITURA MANILA XL

Ukoliko želite da kupite online ugaonu garnituru, dvosed, trosed, sofu, komodu, TV komodu, ležaj, fotelju ili klub sto – sada je to moguće. Pogledajte našu ponudu i poručite online.