Boje za dnevne sobe – Kolor šeme za svačiji ukus

Da li ste se ikada zapitali zašto neke dnevne sobe izgledaju udobno i privlačno, dok druge izgledaju bezlično ili jednostavno izgledaju nedovršeno?

Otkrićemo vam tajnu dizajna: u pitanju su boje.

Bez obzira da li je stil vaše dnevne sobe tradicionalan, savremen ili ultra moderan, možete mu dati jedinstveni preokret pomoću personalizovane kolor šeme.

Od prelepih boja zidova do privlačnog nameštaja, ove ideje za boje podići će vaš prostor na sledeći nivo.

Želite izgled koji je dobro uravnotežen u celom prostoru, vodeći računa o tome kako se boje u nameštaju, podovima, zidovima i umetničkim delima dopunjuju.

Ako želite dnevnu sobu koja je dostojna prikazivanja u časopisu, na pravom ste mestu!

KAFA SA ŠLAGOM

Sklupčajte se uz šolju kafe i romanom u ovoj umirujućoj savremenoj porodičnoj sobi. Paleta je sastavljena od hladnih neutralnih – jednobojnih smeđih, kremastih i sivih tonova. Bogata braon boja sofe naglašena je šavovima koji ovu sofu čine jedinstvenom. Tkani tepih zagreva pod dok krem boja na zidu povlači koordinirajuće zlatne elemente sa klub stola i daje smirujući efekat.

Nameštaj Geppetto

MONOHROMATSKA DNEVNA SOBA

Sam pogled na ovu prostoriju izaziva neku vrstu dramatične atmosfere. Kombinacija  jednobojne plave palete je završila posao. U sobi nailazimo na mesingane akcente za dodatni efekat blistavosti. Predmeti, uključujući podnu lampu i tepih, lepo se uklapaju u ovoj potpuno plavoj dnevnoj sobi.

Trosed Tamaris GEPPETTO

UDAR BOJA 

Limun žuta i akvamarin plava su savršeni za stvaranje naglašene boje u vašoj dnevnoj sobi. Ako mislite da vam nedostaje šema boja, unesite kap boje u obliku jastuka i klub stola kao na dole  prikazanoj slici.

Lepe vibracije smeđe boje mogu trenutno stvoriti prijatan dekor. Sa akvmarin plavim kaučem postavljenim uz svetli zid, ova dnevna soba odlično govori o toj ideji. Na kraju, umetnička dela na zidu imaju efekat isticanja boja u središnjem delu prostorije, stvarajući skladnu šemu. Topli prirodni tonovi drveta dopunjuju osnovnu šemu boja.

Nameštaj GEPPETTO

PINK I BELA 

Kada u svom domu imate previše pastelno ružičaste boje, to može da podseća na kućicu  za  lutke. Korišćenje svetlo ružičastih boja uz hladno, neutralne bele boje koje ovde vidite daje sobi sofisticiraniji osećaj. Tamnija siva koja se vidi u u boji  tepiha nudi lep vizuelni kontrast, osiguravajući da se ostale boje u prostoru ne isperu.

Dvosed Kocka GEPPETTO

SIVI ŠARM

Spokojno, slatko i lepo su tri reči koje vrlo dobro opisuju ovu dnevnu sobu. Zidovi, podovi i biljke  daju mu umirujuć efekat, dok je kauč u sivoj nijansi, naglašeni pokrivač zemljanih tonova suptilno je prebačen preko taburea i time stvara celinu.

Saksijsko cvece u svom zelenom koloritu daje notu svežine i živosti  među hladnim elementima. 

Siva boja je boja za koju se najčešće opredeljujemo prilikom kupovine nameštaja jer je najpogodnija za  kombinovanje u  enterijeru. 

Ugaona garnitura Perfetto