Stilovi sredine prošlog veka

Naš životni prostor može poslužiti kao spoljni izraz našeg unutrašnjeg sveta.
Bez obzira da li živimo brzo ili sporo, želimo da naši domovi budu i naše utočište, prostor koji je dobar za nas i koji čini da se drugi osećaju dobrodošlo.

Stolica Geppetto
Stolica Geppeto STL-150 :spoj jednsotavnosti i udobnosti.

Mi ne moramo da trošimo bogatstvo na kupovinu raskošnih umetničkih dela, kako bi dodali taj prefinjeni estetski šarm našem kućnom okruženju.Odličan način da se kombinuje funkcionalnost sa kvalitetnim dizajnom i u našoj kući jeste kupovina nameštaja koji je vizuelno privlačan i praktičan i NE MORA biti skup.Možemo da kombinujemo stil sredine 20. veka – moderne lounge stolice sa pojedinačnim elementima ultra modernih detalja.

Stil sredine prošlog veka je pravac u dizajnu koji je teško definisati, ali je ukorenjena u moderni ’50 tih sa progresivnim i futurističkim prizvukom. Često, ovaj pravac krase svetle i živopisne boje, jedinstvenih oblika, elegantnih i čistih linija, koje su proizvod umova dizajnerskih ikona 20. veka.

Stolica Geppetto
Stolica Geppetto STL-152.Izuzetno efektna kao zaglavna stolica u trpezaiji ili u kompletu 4 stolice različith dezena.

Dok neki od ovih popularnih komada nameštaja mogu biti skupi, kod nas možete pronaći pristupačne , jeftinije stoilce, fotelje i ležajeve. Postavite “lounge” stolice u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, dečijoj sobi ili igraonici i gledajte kako prostor počinje da se transformše u umetničko delo.