Romantika u belom

Uvek se vraćamo beloj boji. Nekako je najzahvalnija i ako niste sigurni kako biste nešto uradili, bela je veoma dobar izbor.

Kada se radi o klasičnim enterijerima, bela boja ih uvek smekša i vizuelno ublaži tako da deluju lagano i prozračno. Ta nova klasika nekako je stalno prisutna. I sve je više zahteva za ovom vrstom nameštaja u prostoru. Možemo sve to nazvati i nekom novom romantikom, što da ne? Vraćaju se zanimljivi oblici na raznim komadima nameštaja, gotovo u svim prostorijama stana ili kuće. Ovakav mobilijar zahteva skuplju izradu i vrsne majstore, ali se radi o unikatnim komadima. Ukrasi na plafonima i dekorativni stubovi takođe su deo ovog pravca. Zanimljivo postavljeni i uklopljeni daju interesantne slike u enterijeru.

DIZAJNIRAN KREVET
Ovakav dizajn kreveta za spavanje sigurno će zadovoljiti pristalice i modernog, ali i klasičnog uređenja stana. Nekako je baš kako treba da bude. Komotan, moćan, odiše prostranošću, volumenom i luksuzom. Uzglavlje je tapacirano kožom, dok su sve njegove linije fantastično izmodelovane.

Nežno i otmeno
Nežno i otmeno
Geppetto francuski ležajevi
Geppetto francuski ležajevi

KUPATILO
Nagledali smo se raznih ormarića za kupatilo. I u raznim obradama, od drvenih furnira, preko bojenog medijapana i zakrivljenih formi. Međutim pravo osveženje možete postići upravo originalnim detaljima na njemu, poput bojenih panela, sečenih u vidu ukrasne vijugave forme. I ništa više vam nije potrebno, nikakvi dodatni detalji, dobili ste savršen akcenat u kupatilu u vidu lepe kitnjaste skulpture.

Poput skulpture
Poput skulpture
Geppetto komoda
Geppetto komoda

DETALJ

Pravo je vreme da budete malo romantični i luckasti! Oprobajte se u dekoraciji kitnjastim formama i upotrebi novih detalja.
Simpatična kozola može postati ukras zida, ukoliko je samo malo okitite. Divne korpice sa cvećem, i posude za kolače naših baka probudiće nove osećaje u vama. Šik i skladno, skockano za vas.

Romantika
Romantika
Geppetto konzola
Geppetto konzola

Similar Posts