Multifunkcionalni nameštaj

Prošlo je godinu dana kako se trudmo da maksimalno iskoristimo svoje domove. izolacije su nas podstakle da dođemo do brzih višenamenskih rešenja za dizajn nameštaja, jer su mnogi od nas preispitali dizajn svojih prostora kako bi postigli više funkcije i postigli praktičnost.

Ono što je zaista stvorilo razliku u velikoj meri je naslanjanje na višenamenske komade nameštaja koji štede prostor, omogućavaju pametno skladištenje i pomažu nam da pružimo osećaj reda i organizacije u kući. A današnjem vremenu i u situaciji u kojoj se ceo svet nalazi i porodični život se  prilagodjava životnom prostoru, sve što pomaže odvajanju poslovnog života od kućnog života menja igru.

Ovde smo, da bismo vam pomogli da maksimizirate svoje prostorije, odlučite se za najbolji multifunkcionalni nameštaj koji je potreban svakom domu – od uskih polica koje se dupliraju kao noćni ormarići do puf sedišta koja stoje kao stolovi za kafu. Zamislite ovo kao svoju krajnju listu za funkcionalne investicione komade nameštaja!

Kreveti za više namena

Ležajevi, kauči za spavanje i garniture sa mehanizmom dobar su način da oslobodite prostor u svom domu. Dodajte sedišta i uživajte u pogodnosti dodatnog kreveta, dok istovremeno uklanjate potrebu za spavaćom sobom namenjenu za goste. Kauči za spavanje obično dolaze sa mehanizmom u veličini francuskog ležaja. Dodavanjem tipskih ili multifunkcionalnih kreveta u vašu dnevnu sobu možete dobiti prostor za kućnu kancelariju, što je važno u današnje vreme.

Tabure sa kutijom za odlaganje

Kada su u pitanju multifunkcionalni komadi, tabure i klupa za odlaganje je na vrhu naše osnovne liste. Među mnogim upotrebama taburea i klupa, one su posebno sjajne u predsoblju ili duž hodnika kao i u dnevnj  sobi. Klupe za odlaganje takođe štede prostor u malom stanu ili dečijoj sobi, savršeno za ćebad i obuću, kao i igračke. Da ne spominjemo, tabure za odlaganje takođe omogućava udobno sedište i praktičnu površinu, što je čini zaista neophodnim komadom nameštaja u bilo kom prostoru.

Otomani su sjajan način da eksperimentišete sa bojom u sobi, dok istovremeno odlično koristite prostor. Oni pomažu vama i vašim gostima da se osećate prijatnije dok vam služi kao mala kutija za odlaganje, pa čak i kao poslužavnik za ručavanje. Koristite ga za čuvanje ćebadi, jastučića, društvenih igara, zanatskog materijala ili časopisa koji bi obično zauzimali dragoceno mesto u vašem dnevnom boravku.

Francuski ležaj sa prostorom za odlaganje

Francuski ležaj sa prostorom za odlaganje je odličan način da dodate mesto za posteljinu, odeću ili igračke u dečijoj sobi. Današnji kreveti sa prostorom za odlaganje dizajnirani su za tako da budu lepi i primamljivi  za kupce, ali i za praktičnu upotrebu. Izaberite krevet sa prostorom za odlaganje iz ponude salona Geppetto u savremenim ili klasičnim stilovima.

Jedan od najidealnijih nameštaja za uski prostor je krevet koji u sebi im prostor pedvidjen za odlaganje. Možda zvuči kao veliki komad i sumnjate da ga možete dodati maloj spavaćoj sobi, ali dolaze u raznim elegantnim i modernim dimenzijama. Koristite ovaj prostor za odlaganje dodatnih čaršafa i jastučnica, kućnih cipela ili čak odeće van sezone. Svaki centimetar prostora u ormaru koju možete da uštedite je dragocen.

Pronađite širok izbor multifunkcionalnih komada nameštaja kako biste maksimizirali svoj prostor u salonu nameštaja Geppetto na našoj adresi: Pančevački put 83 Beograd. Izaberite između širokog spektra stilova, od modernog i savremenog do klasičnog i tradicionalnog. Nameštaj za kućnu upotrebu pruža jedinstveno iskustvo u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, trpezariji i kućnoj kancelariji. 

Posetite nas lično ili posetite naš sajt www.geppetto.rs. Za sve inafrmacije možete nas pozvati na tel: +381 (0)60 7 250 200   +381 (0)11 2711 210 

Similar Posts