Spavaća soba iz snova!

Znamo da je dnevna soba centar svih dešavanja i okupljanja, međutim spavaća soba ostaje omiljena jer nam u njoj počinje svaki dan i njoj se vraćamo na kraju dana na odmor i relaksaciju. Baš iz ovog razloga potrebno je puno ljubavi i posvećenosti kako biste opremili vašu spavaću sobu iz snova. Veoma je važno da ona bude oaza mira, udobnosti i opuštenosti  i mesto gde ćete doći do potrebnog sna i energije za naredni dan.

Krevet 

Kupovina kreveta neka vam bude prva na spisku. Odabirom željenog kreveta, postavljate glavnu notu koju će vaša spavaća soba da nosi. Prilikom kupovine obratite pažnju na dizajn i materijale koji su korišćeni pri izradi kreveta kako biste bili sigurni da kupujete kvalitet koji će vam dugo trajati. Sledeća stavka je dušek koji bi pored dimenzija morao da ispunjava niz kriterijuma kako bi vam pružao neophodan odmor i zdrav položaj kičme. Prozračnost dušeka je takođe veoma važna stvar budući da omogućava bolji protok vazduha i samim tim tokom vremena ne pravi fleke. Izbor dušeka je svakako individualna stvar, s toga nemojte žuriti pri kupovini, već probajte svaki dušek u radnji kako biste došli do svog savršenog. 

“ Budite verni sopstvenom ukusu, jer ništa što zaista volite nije van stila”-Bili Boldvin

Garderober 

Ukoliko vam prostor dozvoljava, idealno mesto za garderober jeste spavaća soba. Pored toga što imate prostora za odlaganje za svu vašu garderobu, garderoberi imaju i praktičnu i estetsku vrednost. Pri kupovini obratite pažnju na raspored polica i fijoka, budući da je funkcionalost vašeg garderobera presudna za dalje održanje i mogućnost urednog organizovanja vaših stvari. U slučaju da imaju ugrađeni klizni sistem onda možete maksimalno da iskoristite raspoloživi prostor, dok ogledalo na garderoberu može da služi kako za odabir neke odevne kombinacije, tako i za vizuelno otvaranje prostora. 

“Jednostavnost je vrhunska sofisticiranost.”– Leonardo Da Vinci

Toaletni sto

Nije potrebno posebno naglasiti koliko je važan toaletni sto u spavaćoj sobi. Kada je ženska populacija u pitanju skoro pa da je neophodan. Toaletni sto, pored osnovne svoje funkcije jutarnje i večernje rutine nege, može služiti i kao mesto gde ćete čuvati vaše dragocenosti i važna dokumenta. Sva vaša kozmetika i šminka mogu može da ima svoje mesto i uredno organizovan Mesto koje će svakoj spavaćoj sobi da pruži neophodni dodir stila i luksuza. Da li ste umorni od šminkanja nad lavaboom i čekanja da se kupatilo oslobodi? Ukoliko je vaš odgovor potvrdan, krajnje je vreme da sebi priuštite toaletni sto koji će biti kutak samo za vas. 

Fotelja ili sofa 

Možda nije prva stvar koja vam pada na pamet kada razmišljate o uređenju vaše spavaće sobe, međutim, postoji niz prednosti koje idu u korist ovom komadu nameštaja. Fotelja može biti mesto gde ćete čitati knjigu uz čaj ili kafu, prelistavati vaš omiljeni časopis ili pak samo uživati u miru i tišini. 

Nemojte da zaboravite da dekorišete! Ukrasni jastuci i prekrivači dodatno ističu izgled vašeg kreveta i spavaće sobe generalno. U slučaju da ste se opredelili za svetlije i umirujuće tonove, fotelja jakih tonova i neobičnog dizajna može biti baš taj neophodan ukras koji će vašoj spavaćoj sobi da pruži autentičnost.

U našem salonu nameštaja Geppetto imate priliku da izaberete svoju sobu iz snova jer mi znamo koliko je važno da nakon napornog i stresnog dana imate svoju oazu mira i opuštanja. 

Širok izbor kreveta, komoda, toaletnih stolova i ostalih komada nameštaja različitih stilova, od modernog do klasičnog, pronađite na našoj adresi: Pančevački put 83 Beograd. 

Posetite nas lično ili posetite naš sajt www.geppetto.rs Za sve inafrmacije možete nas pozvati na tel: +381 (0)60 7 250 200   +381 (0)11 2711 210